Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2005-2006
| Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2005-2006 ( 3068 ) | |
|
lavrix
|
2017-07-28 19:59:46 Vai kāds zinošs GV ilgadējais lietotājs kaut ko var pastāstīt par šo verķi? |
|
Rony
|
2017-07-28 20:47:08 Pašam ir T&C 3.8 benzins/gaze! Paterins videji 8€/ ~16l! Stures reika tek jau no kopš nopirku, cik lasīju tad remots esot islaicigs un atakal sāk tecēt! Piekare lēta, nekas nav sarezgits, ko nevarētu izsarīt pats! Slimibas ir rusa, jaskatās cik tas daudz ir, rūsē traģiski bagažnieka vāks un haube! Mīnuss man liekas ir bagažnieks pats par sevi, ir garā bāze, bet tā kā jr gāze, rezerves rats (cisiņš) stāv bagažniekā! Vienus tatus kaut kā var ielikt, īsti pārējam vieta nav - tas r ja visi beņķi salonā! Ir pilnā komplektācija un automātsikās durvis ir liels pluss, ka nav jāvirina ar rokām! Visiem benziniekiem nāk ķēdes! |
|
Ezis2
|
2017-07-28 21:00:49 Stures reikas sitiem nav nekada variga lieta ,ja auto pari pa 300 K tad logiski ka reika izbeidzas dabiga navee. Man stav joprojam rupnica likta reika, 10 gadus esmu nojajis pa LV celiem un nesmu vinu aisticis, sobrid vina nedaudz grab bet joprojham netek . T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Dimitil
|
2017-07-28 21:59:31 Man gan reika briesmīgi grab un tek, pa šoseju braucot brivgaita kādi 5cm. Bet braukšanai netraucē. Jo pat TA tam īpaši nepieverš uzmanību. Tak što reika ir mazāka problēma! |
|
Ezis2
|
2017-07-28 22:16:09 "Man gan reika briesmīgi grab un tek, pa šoseju braucot brivgaita kādi 5cm. Bet braukšanai netraucē. Jo pat TA tam īpaši nepieverš uzmanību.Man ari staav velviena reika kura negrabeja un neteceja kad vel bija uz auto ko izshroteeja ,vai restaureta nezinu.Vispar par tam reiku restauracijam cik neta paloznau papetiju tad pamata visi izmanto Chaina razotas manzetes un plasmasas bukses kuras nefiga ilgi netur.. bet ja tas bukses uzvirpo no rokas no kaprona konkreti konkretajai reikai tad vina kalpojot gandriz otru muuzu.Ir nieanses ja stoks ir aprusejis tad vinu ne tikai ir janovirpo bet veel janoslipe janopule un tad pec izzejosa izmera uzvirpo bukses nevis ka vairums saber kopa to kas ir un po gan jau saidot jo klients jau blakus nestav un neskatas kas tur tiek darits. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Dimitil
|
2017-07-30 20:54:28 " Man ari staav velviena reika kura negrabeja un neteceja kad vel bija uz auto ko izshroteeja ,vai restaureta nezinu.Vispar par tam reiku restauracijam cik neta paloznau papetiju tad pamata visi izmanto Chaina razotas manzetes un plasmasas bukses kuras nefiga ilgi netur.. bet ja tas bukses uzvirpo no rokas no kaprona konkreti konkretajai reikai tad vina kalpojot gandriz otru muuzu.Ir nieanses ja stoks ir aprusejis tad vinu ne tikai ir janovirpo bet veel janoslipe janopule un tad pec izzejosa izmera uzvirpo bukses nevis ka vairums saber kopa to kas ir un po gan jau saidot jo klients jau blakus nestav un neskatas kas tur tiek darits." Restaurētais teica ka štotus pūlēja un pēc tam virpoja pat bukses priekš konkrēta eksemplāra. NEKĀDAS Ķīnas. 2 gadu garantija! |
|
Ezis2
|
2017-07-30 21:06:56 "Tad vis gerai, kur restaureji ? T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Dimitil
|
2017-07-31 20:03:27 "Tad vis gerai, kur restaureji ?" Restavrēju šeit http://www.hydrotechserviss.lv/ Bet pagaidam rezultāts nav zinams ;) |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2005-2006