Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2005-2006 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2005-2006

Lapas: [1] 2
Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2005-2006 ( 3068 )
lavrix

130 ziņas

PM

Vai kāds zinošs GV ilgadējais lietotājs kaut ko var pastāstīt par šo verķi?
tā kā īsā laikā divi sīči pieteicās,tad jāsāk domāt par kaut kādu lielāku vāģi
Ir doma vēl uzmaukt virsū šim gāzi!
Vairāk interesētu cik izturīgs šis ir un kādas izmaksas?
Vai ir ķēde vai siksna?
Paldies un drīz iespējams būšu club biedrs

Atbildēt uz šo ziņu
Rony

29 ziņas

PM

Pašam ir T&C 3.8 benzins/gaze! Paterins videji 8€/ ~16l! Stures reika tek jau no kopš nopirku, cik lasīju tad remots esot islaicigs un atakal sāk tecēt! Piekare lēta, nekas nav sarezgits, ko nevarētu izsarīt pats! Slimibas ir rusa, jaskatās cik tas daudz ir, rūsē traģiski bagažnieka vāks un haube! Mīnuss man liekas ir bagažnieks pats par sevi, ir garā bāze, bet tā kā jr gāze, rezerves rats (cisiņš) stāv bagažniekā! Vienus tatus kaut kā var ielikt, īsti pārējam vieta nav - tas r ja visi beņķi salonā! Ir pilnā komplektācija un automātsikās durvis ir liels pluss, ka nav jāvirina ar rokām!

Visiem benziniekiem nāk ķēdes! bet visa visumā auto labs, ja vajaag ko atvest vienkarši izņemt brņķus ārā un ir ļoti daudz vietas!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Stures reikas sitiem nav nekada variga lieta ,ja auto pari pa 300 K tad logiski ka reika izbeidzas dabiga navee. Man stav joprojam rupnica likta reika, 10 gadus esmu nojajis pa LV celiem un nesmu vinu aisticis, sobrid vina nedaudz grab bet joprojham netek .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Man gan reika briesmīgi grab un tek, pa šoseju braucot brivgaita kādi 5cm. Bet braukšanai netraucē. Jo pat TA tam īpaši nepieverš uzmanību.
PS Sen jau ir iepirkta tekoša reika un atrestaurēta, nav laika apmainīt. Izmaksas:
1. Tekoša reika 50EURO.
2. Restaurācija (ar 2g garantiju) 80...90 neatceros precīzi.

Tak što reika ir mazāka problēma!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Man gan reika briesmīgi grab un tek, pa šoseju braucot brivgaita kādi 5cm. Bet braukšanai netraucē. Jo pat TA tam īpaši nepieverš uzmanību.
PS Sen jau ir iepirkta tekoša reika un atrestaurēta, nav laika apmainīt. Izmaksas:
1. Tekoša reika 50EURO.
2. Restaurācija (ar 2g garantiju) 80...90 neatceros precīzi.

Tak što reika ir mazāka problēma!"

Man ari staav velviena reika kura negrabeja un neteceja kad vel bija uz auto ko izshroteeja ,vai restaureta nezinu.Vispar par tam reiku restauracijam cik neta paloznau papetiju tad pamata visi izmanto Chaina razotas manzetes un plasmasas bukses kuras nefiga ilgi netur.. bet ja tas bukses uzvirpo no rokas no kaprona konkreti konkretajai reikai tad vina kalpojot gandriz otru muuzu.Ir nieanses ja stoks ir aprusejis tad vinu ne tikai ir janovirpo bet veel janoslipe janopule un tad pec izzejosa izmera uzvirpo bukses nevis ka vairums saber kopa to kas ir un po gan jau saidot jo klients jau blakus nestav un neskatas kas tur tiek darits.

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: " Man ari staav velviena reika kura negrabeja un neteceja kad vel bija uz auto ko izshroteeja ,vai restaureta nezinu.Vispar par tam reiku restauracijam cik neta paloznau papetiju tad pamata visi izmanto Chaina razotas manzetes un plasmasas bukses kuras nefiga ilgi netur.. bet ja tas bukses uzvirpo no rokas no kaprona konkreti konkretajai reikai tad vina kalpojot gandriz otru muuzu.Ir nieanses ja stoks ir aprusejis tad vinu ne tikai ir janovirpo bet veel janoslipe janopule un tad pec izzejosa izmera uzvirpo bukses nevis ka vairums saber kopa to kas ir un po gan jau saidot jo klients jau blakus nestav un neskatas kas tur tiek darits."

Restaurētais teica ka štotus pūlēja un pēc tam virpoja pat bukses priekš konkrēta eksemplāra. NEKĀDAS Ķīnas. 2 gadu garantija!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
Restaurētais teica ka štotus pūlēja un pēc tam virpoja pat bukses priekš konkrēta eksemplāra. NEKĀDAS Ķīnas. 2 gadu garantija!
"
Tad vis gerai, kur restaureji ?

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Tad vis gerai, kur restaureji ?"

Restavrēju šeit http://www.hydrotechserviss.lv/
Bet pagaidam rezultāts nav zinams ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2