Fāru mazgātājs 2009 2.8 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Fāru mazgātājs 2009 2.8

Lapas: [1] 2
Fāru mazgātājs 2009 2.8 ( 2489 )
Kurmus

15 ziņas

PM

Sveiki, čaļi!
Sakiet lūdzu, kā ieslēgt fāru mazgātāju Grand Vojager 2.8 CRD (kantainais)? Drīz uz tehnisko, a bet kā jāieslēdz nesaprotu Mēģināju turēt kloķi ilgāk, bet nekas ārā nenāk. Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2009, 2.8 CRD EU

Rupucis

25 ziņas

PM

Ieslēdz gaismas.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Ksenons ir?
Ja nav, tad mazgātājs nav nepieciešams.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Kurmus: "Sveiki, čaļi!
Sakiet lūdzu, kā ieslēgt fāru mazgātāju Grand Vojager 2.8 CRD (kantainais)? Drīz uz tehnisko, a bet kā jāieslēdz nesaprotu Mēģināju turēt kloķi ilgāk, bet nekas ārā nenāk. Paldies!
"

Iepriekšejai paaudzei bija vnk ilgāk jāpietur logu mazgātāja poga,tad pēc 2-3 sekundēm pats lukturu runcis ieslēdzās.
Pareizi Tev teica-ja nav ksenons,viņu neprasa! Parasti tieši otrādi - visi izrauj relejus arā jo viņs logu mazgāšanas
škidrumu strebj vnk drakoniski-vajag ,vai nevajag bet jēgas no tās skalošanas bez birstītēm gandrīz nekādas...!

Atbildēt uz šo ziņu
Kurmus

15 ziņas

PM

Tur jau tā lieta, ka ksenons ir. Krievu forumos arī neko skaidru neatradu. Viens saka 4x jāspiež poga, otrs saka, ka pēc 4 vēzieniem ieslēgsies, bet kā nav, tā nav

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2009, 2.8 CRD EU

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Paši mazgātāji arī fiziski ir?

Atbildēt uz šo ziņu
Rupucis

25 ziņas

PM

Man viņi mazgā tikai tad,kad ir ieslēgtas gaismas. Un uz lampām ātrāk nāk šķidrums kā uz logu. Tie mazgātāji ir saistīti ar ieslēgtām gaismām,tādēļ jāskatās ka kāds nav ko atvienojis,lai netērētu logūdeni.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Diezvai TA šie piefiksēs vai mazgatāji strādā. Jo man 2001g viņi strādā kad grib, (nosacījums obligāti ieslēgtas gaismas). Man liekās ka tur tiek ņemts vērā cik bieži mazgā logu un kādā laika intervālā. Es varu kādas 10 reizes pēc kārtas nomazgāt logu, bet uz fārām nenostrādā. Citriez katru otru reizi.
PS domāju ka TA par to nav jauztraucās. Šis vienreiz nospiez mazgāšanas kloķi un viss.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Fāru mazgātājs 2009 2.8
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online