Virsbūves detaļu saderība starp modeļiem. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Virsbūves detaļu saderība starp modeļiem.

Lapas: [1] 2
Virsbūves detaļu saderība starp modeļiem. ( 2756 )
wentso

12 ziņas

PM

Vēlos nomainīt sānu durvis 1997.gada Grand Voyager.
No kuriem modeļiem un gadiem tās varētu derēt?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

wentso: "Vēlos nomainīt sānu durvis 1997.gada Grand Voyager.
No kuriem modeļiem un gadiem tās varētu derēt?
"
No jeb kura kurs izgatavots 96-00 gadaa.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

seriqous

11 ziņas

PM

Durvis ,sparni un kapots atšķirās town country un voyager,vai dodge caravan?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

seriqous: "Durvis ,sparni un kapots atšķirās town country un voyager,vai dodge caravan?"
Ne neatsciras, vieniga starpiba ir sparnos, eiropas versijai ir sparna pagriezienraditajs ,amerikanim nav.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: " Ne neatsciras, vieniga starpiba ir sparnos, eiropas versijai ir sparna pagriezienraditajs ,amerikanim nav."

Durvju moldingi atšķiras, līdz ar to arī to stiprināšanas caurumi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

InsekC: "

Durvju moldingi atšķiras, līdz ar to arī to stiprināšanas caurumi."

Moldingi atsciras ,caurumi nee. Un iet jau runa par durvim nevis moldingiem moldingi ir vairaku variantu , saurie ,videjie krasoti, nekrasoti un vel T@C plasmasas panelis jo to par moldiggu griti nosaukt.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: " Moldingi atsciras ,caurumi nee. Un iet jau runa par durvim nevis moldingiem moldingi ir vairaku variantu , saurie ,videjie krasoti, nekrasoti un vel T@C plasmasas panelis jo to par moldiggu griti nosaukt."

Nu kad es savam Dodge liku Eiropas Voyager durvis, lai uzliktu Dodge moldingu viens vai divi caurumi bija jāizurbj. Labi, ka moldings nosedza "Angļa" caurumus.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

InsekC: "

Nu kad es savam Dodge liku Eiropas Voyager durvis, lai uzliktu Dodge moldingu viens vai divi caurumi bija jāizurbj. Labi, ka moldings nosedza "Angļa" caurumus. "

a tu par kuru paaudzi runaa ? vecejiem cik bijusi saskarsme tur nekas neatsciras, varbut ari kludos.. man ari vienas durvis mainitas un stav no caravana sport , moldings protams bija saurais un krasots bet noravu vinu nost un uzlimeju plato kadi man ir.Katra zina urbt caurumu durvis ir aplami no tur ruslans uzraiz uzsaks sdavu darbibu tie pipshi kas tur ir tapat neko netur vini tikai paredzeti lai moldings nostajas sava vieta kad rupnica limee.Principa bez viniem var ari veca miera izstikt , nogriest nost ja kads ir pa daudz jo tas neko nemaina moldings tapat turas uz kautkadu divpusejo shocu.Es vinus vieta pielimeju ar poliuritana limi/hermetikji, tas esot vislabakais variants ar ko moldingus limeet.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Virsbūves detaļu saderība starp modeļiem.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online