gāzes balons » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes balons

Lapas: 1 [2] 3 4
gāzes balons ( 3693 )
dzd

67 ziņas

PM

Ezis2: " Ar pastiprinatam lagam tur var ari 108 litrigu balonu uzlikt man pazinas jau ar tadu brauka gadus 2 vai vairak,ja man naksies mainit balonu tad ari tadu stutesu virsu."

Nju man klients bagažniekā ir 180 litru balonu ielicis..un iet skati.. bet tas jau nav nopietni.. ja izmanto ka lauku vāği tad uz priekšu.. bet tad nav civilizëti.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

dzd: "
Nju man klients bagažniekā ir 180 litru balonu ielicis..un iet skati.. bet tas jau nav nopietni.. ja izmanto ka lauku vāği tad uz priekšu.. bet tad nav civilizëti.
"
Es runaju par toredealo balonu rezerves rata vieta.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dzd

67 ziņas

PM

Ezis2: " Ar pastiprinatam lagam tur var ari 108 litrigu balonu uzlikt man pazinas jau ar tadu brauka gadus 2 vai vairak,ja man naksies mainit balonu tad ari tadu stutesu virsu."

Pieļauju domu ka tomēr kļūdies, 108 l balonam nju točna nav tur vietas..un apskati nerdzēt kā savas ausis.. ir iespēja dabūt lidz 80 bet tad izkatas traki.. tāpat ir ar cilndriskiem baloniem zapaskas vietā ja liek..

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

dzd: "
Pieļauju domu ka tomēr kļūdies, 108 l balonam nju točna nav tur vietas..un apskati nerdzēt kā savas ausis.. ir iespēja dabūt lidz 80 bet tad izkatas traki.. tāpat ir ar cilndriskiem baloniem zapaskas vietā ja liek..
"
pielauj vien... man stav 60 litrigs ar tuksu vidu izmeros 650uz250 mm a tagad ir kautkadi "ar palielinato tilpumu " 108 litrigs ar pilnu vidu izmeros 720 uz 300mm, vins ir tikai pa 7 cm plataks

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes balons