gāzes balons » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes balons

Lapas: 1 2 3 [4]
gāzes balons ( 3690 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Es ar mainiju. Salauztu viegli dabūju ārā, bet jaunu (lietotu) dabūt iekšā bija pagrūti. Ar domkratu dabuju spiest tiltu uz leju no kuzova."
Es saku ja vinas vel maina uz pilnpiedzinas tad tur nemsanas ar domkratiem koka kluciem un 2 metrigeim lomikiem ir labi veel ka man atnaca paliga, jo vienam sudigi to darit.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Nomainīju lāgas. Nekādu izmaiņu. zemu tik un tā. Paņēmu lāgas no tās kapsētas Kundziņsalā, kas tikai ar voyager ņemas. Teicās ka esot labas, bet ka man labāk būtu lāgas un resnie amortizatori. Viņi gan teicās ka nomainot lāgas es noteikti pacelšu auto par vismaz dažiem cm. nekas nenotika.
Vai ir jēga mainīt amortizatorus. Man stāv kaut kādi vidēji resni. Viņi man teica, ka tikai resnie amortizatori ceļ uz augšu auto, parējie ir stabilizācijai.
Vēl ir variants noņemt gazes balonu un uzlikt mūsdienīgāku, savādāku kas nebūs tik zemu. Izmaksas ap 210eur iekš henrihs gāze. Resnie amortizatori tajā kapsētā arī ap 220eur. Abus kopā man tas auto nav vērts mainīt, vienu vēl varētu, tad vai nu amortizatori vai jauns gāzes bundulis.
Vai arī nopērkot jaunus mazos amortizatorus es arī pacelšu auto?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Dimitil

652 ziņas

PM

Andris.: "Nomainīju lāgas. Nekādu izmaiņu. zemu tik un tā. Paņēmu lāgas no tās kapsētas Kundziņsalā, kas tikai ar voyager ņemas. Teicās ka esot labas, bet ka man labāk būtu lāgas un resnie amortizatori. Viņi gan teicās ka nomainot lāgas es noteikti pacelšu auto par vismaz dažiem cm. nekas nenotika.
Vai ir jēga mainīt amortizatorus. Man stāv kaut kādi vidēji resni. Viņi man teica, ka tikai resnie amortizatori ceļ uz augšu auto, parējie ir stabilizācijai.
Vēl ir variants noņemt gazes balonu un uzlikt mūsdienīgāku, savādāku kas nebūs tik zemu. Izmaksas ap 210eur iekš henrihs gāze. Resnie amortizatori tajā kapsētā arī ap 220eur. Abus kopā man tas auto nav vērts mainīt, vienu vēl varētu, tad vai nu amortizatori vai jauns gāzes bundulis.
Vai arī nopērkot jaunus mazos amortizatorus es arī pacelšu auto?
"

Mazie amortizatori uz augšu nepacels!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Pierunāji.
Iegādājos resnos. 100 eur. Beigta bukse bija ko Auto plus nomainīja.
Iedeva laiku līdz 1dienai uzlikt un pārbaudīt.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes balons
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online