gāzes balons » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes balons

Lapas: [1] 2 3 4
gāzes balons ( 3691 )
draudziņš

83 ziņas

PM

jautājums,vai 50 litru balonu vietā var uzlikt 60 litrīgo,kā tur pēc tām atļaujām un parametriem līdz izpūtējam

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Un kas par auto un gadu? Ja lidz 2005.g tad var uzlikt 68l litru balonu zapaskas vietā bez problēmam. Un nevienam neinteresē tavs tilpums, ja vien ir atbilstoši nostiprināts.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

dzd: "Un kas par auto un gadu? Ja lidz 2005.g tad var uzlikt 68l litru balonu zapaskas vietā bez problēmam. Un nevienam neinteresē tavs tilpums, ja vien ir atbilstoši nostiprināts."
Viniem intrese minimalais atalums no zemes tas ir 200mm , man par sito piesejas ieprieksgad un ierakstija bridinajumu "par gazes balona neatbilstosu uztadisanu" vini gan nezinaja ka man krava bija bagaznieka ,es ari nediskuteju jo tas bija tikai bridinajums, savukart sogad uz to balonu neviens pat nepaskatijas. Iespejams nepaskatijas jo man tagad ir uzliktas lagas no pilnpiedzinas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dzd

67 ziņas

PM

Nu tā arī ir priblëma, ja lagas ir nosēdušas, tad protams balons zemak.. bet kā jau teicu 68l balonu brivi var novietot apaksa.. un visi augstumi ir normas robežas, galvenais ir nostiprinat pareizi.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

dzd: "Nu tā arī ir priblëma, ja lagas ir nosēdušas, tad protams balons zemak.. bet kā jau teicu 68l balonu brivi var novietot apaksa.. un visi augstumi ir normas robežas, galvenais ir nostiprinat pareizi."
Ar pastiprinatam lagam tur var ari 108 litrigu balonu uzlikt man pazinas jau ar tadu brauka gadus 2 vai vairak,ja man naksies mainit balonu tad ari tadu stutesu virsu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes balons
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online