GV 2008(V) 2.8crd automātiskā ātrumkārba. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » GV 2008(V) 2.8crd automātiskā ātrumkārba.

Lapas: [1]
GV 2008(V) 2.8crd automātiskā ātrumkārba. ( 1694 )
Msnikss

7 ziņas

PM

Sveiciens šī foruma biedriem!
Esmu jauniņais šajā forumā, tāpēc lūdzu stipri nelamāt, ja šāds jautājums ir bijis jau iepriekš apspriests - nemācēju atrast.
Nesen iegādājos savu pirmo ģimenes auto. Ar Chrysler pirms tam nav bijusi pilnīgi nekāda pieredze, tā pat kā ar automātiskajām pārnesumkārbām, taču esmu ļoti apmierināts ar šo auto - super ērts un ietilpīgs!

Lieta tāda, ka 6-robu automāts, apdzenot, izmet no ātruma. Tas notiek pie 95-110km/h un izmet vai nu no 5-tā vai 6-tā ātruma, slodzē. Apgriezieni, saprotams, aiziet 'redlainā'. Atlaižu gāzi, pēc tam mierīgi to atkal dodu virsū un ieliekas ātrumā. Pēc kādas trešās reizes, kad izmeta no ātruma, sāka degt dzeltenā motora ikona(MIL). Mierīgi braucot neesmu novērojis, ka mestu ārā. Lai gan nobraucis esmu tikai ap 1100km kopš iegādes.

Kādas ir nepieciešamās turpmākās darbības? Vai drīkst turpināt braukt kādu laiku, vai labāk uzreiz meklēt meistaru? Ir doma aizbraukt uz Ogri, uz kluba servisu, lai apskata visu(ir problēma arī ar kondicionieri, trešo power seat rindu un dažiem sīkiem defektiem) un nosaka aptuveno remonta cenu.

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Automātiskās kārbas ir stipri specifiska lieta,kuru diagnostikai/remontam vajag gan apfīkojumu,gan pieredzi
Servisi,kas ar to nopietni nodarbojas,gandrīz uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi...GOOGLE pateiks,ja
uzjautāsi par "automātisko ātrumkārbu remonts". Atsauksmes ļoti pretrunīgas,tāpec pat neko nemēģināšu ieteikt.
Pats biju RAAP pēc auto iegādes uz diagnosticku.attieksme, pers.mani, apmierināja.
Aizbraukšana automātu taisit pie Ješkas uz malkas šķuniti parasti beidzas ar citas kārbas meklēšanu,kuru
vēl serviss varēs atremontēt .... Tās iesākuma diagnsotikas izmaksas servisā 30-40eur Tev liksies absolūtā
siknauda,ja kārba,turpinot braukāt nobeigsies pavisam

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » GV 2008(V) 2.8crd automātiskā ātrumkārba.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online