Forums » Tehniski jautājumi » Zema /nav kompresijas 5 jā cilindrā
| Zema /nav kompresijas 5 jā cilindrā ( 1832 ) | |
|
Andris. Prikna
|
2017-05-18 10:56:20 Iegādājos otro voyager, šoreiz benzīns gāze un jau kopš pirmās dienas vajā problēmas. Nopirku no drauga latvieša, jau atbraucot mājās uzrakstīju par lielajām problēmām, ber viņš izlikās neko nezinām, lai gan tagad jau putrojas savos stāstījumos jo atzīst ka esot jutis ka dzinējs briežiem noraustās un servisos neviens nevarēja pateikt problēmu. Būtībā arī esmu vainīgs noticēju ka auto ideāls un minimāli pārbaudīju. Braucot lēnām un prātīgi, problēmu nav. Liels jaudas zudums uz šosejas vai kad ātri paātrinās. Jautājums pēc būtības ir vai ir vērts remontēt? Man ar šo auto bija paredzēts pēc 3 nedēļām braukt uz Latviju un sieviņa ar bērniem tur vizinstos trīs mēnešus. Tagad esmu nekurienē vidū. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Andris. Prikna
|
2017-05-18 14:32:17 Laikam sabijos par daudz. Bet nu. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Dimitil
|
2017-05-18 18:05:15 Izskatās ka. Varstiem jābut veseliem |
|
migano
|
2017-05-19 11:36:11 "Laikam sabijos par daudz. Bet nu. nav jau pateikti kompresijas cipari visos cilindros un cik tajā piektajā bija ar/ bez eļļas pilināšanu. dodge caravan 99 3.0 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Zema /nav kompresijas 5 jā cilindrā

, tas labāk aizdegās arī pie zemākas kompresijas. Gāze, ja kompresija zem 8, visticamāk, reizēm tikai aizdegas.