Stūres lenta » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres lenta

Lapas: [1] 2
Stūres lenta ( 2981 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Sveiki!
Gada laikā galīgi nobeidzās stūres lenta (AIRBAG, CRUISE, RADIO, Taure). Viss zuda pa vienam. Izpētot tirgu tika secināts ka tā HERŅA maksā neadekvāti dārgi. Jauns 80.00, lietots 25.00...50.00 (kurš var saplīst jeb kurā laikā). Nolēmu saremontēt pats. Izjaucu, konstatēju pārrāvumu, salodēju. Izmaksas 2-i aliņi 0.1kW elektrības un 2gr lodalvas.
Viss strādā lieliski. Šodien pārbaudīts.
Ja kādi jautjumi rakstiet palīdzēšu.
PS Esmu gandarīts par padarītu darbu un naudas ekonomiju! ;)

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tavam auto te Clockspring nebija pieminēts https://www.mopar.com/en-us/my-vehicle/recalls.html

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Man viena lieka stures lenta metajas plauktaa, es vinu izjaucu tiri aiz zinkares secinajums ,tur neka nav ieksa ja ir lodamurs un rokas netric var mierigi salabot.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Tigeris

576 ziņas

PM

Dimitil: "Sveiki!
Gada laikā galīgi nobeidzās stūres lenta (AIRBAG, CRUISE, RADIO, Taure). Viss zuda pa vienam. Izpētot tirgu tika secināts ka tā HERŅA maksā neadekvāti dārgi. Jauns 80.00, lietots 25.00...50.00 (kurš var saplīst jeb kurā laikā). Nolēmu saremontēt pats. Izjaucu, konstatēju pārrāvumu, salodēju. Izmaksas 2-i aliņi 0.1kW elektrības un 2gr lodalvas.
Viss strādā lieliski. Šodien pārbaudīts.
Ja kādi jautjumi rakstiet palīdzēšu.
PS Esmu gandarīts par padarītu darbu un naudas ekonomiju! ;)
"

Nesapriecājies par agru! Ja pusgadu nokalpos ,tad ari varēsi saukt"urrā"! Problēma - 1)alva nedrikst būt
uz kontaktvismas jo tā atri oksidējas,kontakts zūd; 2) lentai lodejuma vieta kļūst cieta-ja tas ir pašā lokanajā apgabalā,nevis kontaktos,
ātri nolūzīs citā vietā blakus ..

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tavam auto te Clockspring nebija pieminēts https://www.mopar.com/en-us/my-vehicle/recalls.html "

Skatijos, nekā nav

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Tigeris: "
Nesapriecājies par agru! Ja pusgadu nokalpos ,tad ari varēsi saukt"urrā"! Problēma - 1)alva nedrikst būt
uz kontaktvismas jo tā atri oksidējas,kontakts zūd; 2) lentai lodejuma vieta kļūst cieta-ja tas ir pašā lokanajā apgabalā,nevis kontaktos,
ātri nolūzīs citā vietā blakus ..
"

Ies ilgi, lodēju klāt pie pāša oriģinālā kontakt metinājuma vietas. Nācās izmest kādus 2cm no lentas (tā vieta kas bija saluzūsi).

Atbildēt uz šo ziņu
Taku

21 ziņas

PM

Vai kāds var atsaukties, kurš būtu gatavs salodēt stūres lentu kantainajam 2008.gada dīzelim?

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Taku: "Vai kāds var atsaukties, kurš būtu gatavs salodēt stūres lentu kantainajam 2008.gada dīzelim?"

08 jau viss ir padomāts lai nevarētu saremontēt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres lenta
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online