Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika, strāvas padeve.
| Elektronika, strāvas padeve. ( 3198 ) | |
|
marcca
|
2017-04-14 10:35:14 Sākšu ar to ka man ir 2001.g. 2,5 crd voyagers. pirms neilga laika sākās problēmas ar aķi, nomainiju bet problēma palika. ( spilgtākais piemērs) no Valmieras aizbraucot uz lidostu pēc pusotras stundas iznākot aķis ir tik sauss ka pat ar pulti nav iespējams atvērt. šādi jau bija bijis vairākas reizes tepat uz vietas Valmierā. Aķis tiek uz lādēts, bet kaut kur ir noplūde. Ja noņem klemmi braucu bez problēmām, bet iedomājaties piebrauc pie bērnu dārza noņem klemmi iznāc uzliec, ieej veikalā noņem klemmi utt. Aizdzinu pie elektriķa auto diennakti nostāv lec kā puķīte gan pēc 4 gan 6 gan 12 stndām. Dzinu auto mājā. Aizvakar braucot mājaā no darba braucot izbeidzās visa elektronika nedeg ne pagriezieni un nerāda neviens dačiks ne degvielas , ne t un apgriezās skala spidometrā un tahomtrā. Kādi ieteikumi? |
|
ibiodizels
|
2017-04-14 14:30:22 Aķis bija tukš-pārbaudīji ar testeri?varbūt massa slikta... |
|
Zuris
|
2017-04-14 15:49:01 "Sākšu ar to ka man ir 2001.g. 2,5 crd voyagers. pirms neilga laika sākās problēmas ar aķi, nomainiju bet problēma palika. ( spilgtākais piemērs) no Valmieras aizbraucot uz lidostu pēc pusotras stundas iznākot aķis ir tik sauss ka pat ar pulti nav iespējams atvērt. šādi jau bija bijis vairākas reizes tepat uz vietas Valmierā. Aķis tiek uz lādēts, bet kaut kur ir noplūde. Ja noņem klemmi braucu bez problēmām, bet iedomājaties piebrauc pie bērnu dārza noņem klemmi iznāc uzliec, ieej veikalā noņem klemmi utt. Aizdzinu pie elektriķa auto diennakti nostāv lec kā puķīte gan pēc 4 gan 6 gan 12 stndām. Dzinu auto mājā. Aizvakar braucot mājaā no darba braucot izbeidzās visa elektronika nedeg ne pagriezieni un nerāda neviens dačiks ne degvielas , ne t un apgriezās skala spidometrā un tahomtrā. Kādi ieteikumi? " Izklausās,ka atkal vecais stāsts par izdilušu aizdedzes slēdzeni no kuras atslēga tiek izvilkta nepareizā stāvoklī, ACC režīmā. Town@country2002 un citi voyageri |
|
cezap
|
2017-04-15 21:51:52 Es parbauditu sveču releju, gadas ka kontakti salip kopa Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007 |
|
IlmarsG!!
|
2017-04-16 14:57:42 Lai Marcca apstiprina, ka atslēgu izņem atslēgas Off stāvoklī (pirmspēdējais griežot pretēji pulksteņrādītāja virzienam). |
|
Dimitil
|
2017-04-17 19:51:05 Kad man bija pirmais T@C, es nemaz nezināju par ACC un OFF. Un visu laiku atstāju ACC. Autiņš mierā stāvāja pat visas brīvdienas. No Piektdienas, līdz Pirmdienas. Vienmār varēju piešķilt ;). Strāvas patēriņš nav nemaz tik liels: |
|
InsekC
|
2017-04-18 08:06:09 "Kad man bija pirmais T@C, es nemaz nezināju par ACC un OFF. Un visu laiku atstāju ACC. Autiņš mierā stāvāja pat visas brīvdienas. No Piektdienas, līdz Pirmdienas. Vienmār varēju piešķilt ;). Strāvas patēriņš nav nemaz tik liels: Vai tiešām tik maz "mA"? InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
Dimitil
|
2017-04-18 20:13:44 " Jā. "guļošam" auto 15mA ir ideāli. |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika, strāvas padeve.