Lec un ne lec. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lec un ne lec.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Lec un ne lec. ( 5080 )
DJ

30 ziņas

PM

Vai mana gadījumā var būt pie vainas tas vārsts kas atrodas uz augstspiediena sūkņa?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

DJ: "Vai mana gadījumā var būt pie vainas tas vārsts kas atrodas uz augstspiediena sūkņa?"
Es lieku uz sprauslam , vairakiem pazinam ir bijis lidzigi un pietam uz dazadu marku auto visi ar comon railu, pats pat kadraiz ar vienu esmu braucis tadu... ta vinu nevar peiscilt ta var, ta braucot peknsni nocert ka ar cirvi un vis izrubas apstajeis cela malaa kurbule kurbule kada 4 raize aiziet brauc talak beedu nezinot, pectam atkal ta vinam jauda nav ta vinu nevar piestartet likas ka elektrinika glichi, bet baigas izradijas ka 3 no cetram sprauslam baiktas.Uzlika jaunas nevis restauretas un auto adzima, nolocija ka jau parsati par to pasakumu daudz ! ka jau dizeliem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

Gaisu nerāva klāt?vārstu var pie kompja notestēt,var arī ar testeri,tik jāmeklē netā kādiem parametriem jābūt.vadi un štekeri visi pārbaudīti?

Atbildēt uz šo ziņu
DJ

30 ziņas

PM

ibiodizels: "Gaisu nerāva klāt?vārstu var pie kompja notestēt,var arī ar testeri,tik jāmeklē netā kādiem parametriem jābūt.vadi un štekeri visi pārbaudīti?"

Štekeri visi ir izraustiti un vizuāli it ka viss kārtība.par vadiem ne maku teikt.vizuāli cik var redzēt ne kādu bojājumu nav.un ka var pārbaudīt vai gaisu kur ne sūc?

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

DJ: "Sveicinati.man ir vojagzeris 2,5crd.problēma ir tāda,vienu dienu lec ka puķītes pēc pāris dienam smagi lec,pat tagat,šajos grādos. Reiz pēc uzpildes pat silts smagi lēca.kas var būt par vainu?"

Parbaudi spiediena regulatoru uz sukņa

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

DJ

30 ziņas

PM

Un vel jautājums.pa to ventili,kas ja es pareizi sapratu domāts atgaisosanai un spiediena pārbaudei no zemspiediena sūkņa.viņu piespiežot jasucas degvielai?es vakar piespiedu un man dzinējs noslāpa.vai tā vajadzētu būt?

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

DJ: "Un vel jautājums.pa to ventili,kas ja es pareizi sapratu domāts atgaisosanai un spiediena pārbaudei no zemspiediena sūkņa.viņu piespiežot jasucas degvielai?es vakar piespiedu un man dzinējs noslāpa.vai tā vajadzētu būt?"

Tam ta ir jabut, lielais suknis iesuca gaisu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

DJ

30 ziņas

PM

Noņemu to trubiņu kas pie atrodas degvielas rampas gala,pie tā drošības varsta.tukšgaitā tecēja ka no krāna.vārsts beigts vai tā ir jābūt?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Lec un ne lec.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online