Lec un ne lec. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lec un ne lec.

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Lec un ne lec. ( 5082 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Pirms experimentē ar vārstiem un kapeikām...aizdzen uz diagnostiku,nomēri sūkņa spiedienu,vārsta darbību,sprauslas...bij te gādījums,ka mainīja vārstus un sūkni,bet izrādījās ka starteris pusmiris un pārāk lēni griež,lai iedarbinātu dzinēju.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Ja cilveks skaidri uzrakstijs ka drošibnieks tek, tad kas tur nav skaidrs???

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

DJ

30 ziņas

PM

Vakar jau izskruveju un pačakstiju savu veco vārstu.rezultats:tecēt sācis mazāk,autinš labāk lec,gan silts gan auksts.nomainīji šodien pret veselo.redzēsim ka bus tālāk.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Nu vismaz neesi sacis ar sprauslu maiņu ka daži citi, uzreiz atradam tavu vainu

Atbildēt uz šo ziņu

DJ

30 ziņas

PM

cezap: "Nu vismaz neesi sacis ar sprauslu maiņu ka daži citi, uzreiz atradam tavu vainu"

Divos servisos kur biju Valmiera un Limbažos,ta bija pirmā un vienīgā versija,bet man kaut ka negribējas ticēt.uz atplūdi ari tika baudits,tur viss daudz maz ir kārtība.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Es pa 9 gadiem esmu vinju atkodis, zinu kur meklet

Atbildēt uz šo ziņu

laaga

58 ziņas

PM

Sveiciens! CGV 2.8 CRD 2005. Lec sūdīgi, īpaši auksts motors - dabūn griest nu jau krietni ilgi, pirms pielec. Aizodmas par sprauslām, bet jāuztaisa normāla diagnostika. Kur ieteiksiet uzticamu kantori? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

laaga: "Sveiciens! CGV 2.8 CRD 2005. Lec sūdīgi, īpaši auksts motors - dabūn griest nu jau krietni ilgi, pirms pielec. Aizodmas par sprauslām, bet jāuztaisa normāla diagnostika. Kur ieteiksiet uzticamu kantori? Paldies!"

Tu vismaz rajonu norādi, no kura gala esi

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Lec un ne lec.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online