Grand Voyager 2,8 CRD (2008) VS Galaxy 2,0 TDI (2008) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Grand Voyager 2,8 CRD (2008) VS Galaxy 2,0 TDI (2008)

Lapas: [1] 2
Grand Voyager 2,8 CRD (2008) VS Galaxy 2,0 TDI (2008) ( 2665 )
Milbergs

2 ziņas

PM

Labas dienas!
Vēlos zināt jūsu viedokli, jo esmu ar vienu kāju nosliecies par Voyager, bet tanī pat laikā skatos arī uz Galxy. Šobrīd braucu ar Galaxy 2001 līdz ar to tā bija pirmā izvēle. Bet tad bija iespēja pabraukt un aptaustīt Voyager un ziniet- man viņš iepatikās.
Tas ko vēlos zināt ir:

Vai tā daudzā elektronika neiet tūtā? Jo cik redzu tad viss ir elektrisks, brīnums, ka vēl mani pašu neiesēdina krēslā.

Apkopes, kas ir tas kam jāpievērš uzmanība

Kādas ir biežākās kaites un ar tām saistītās izmaksas (aptuveni)

Vai mēdz būt modeļi kuriem vidējā rindā ir trīs sēžamie ( man sanāktu, ka vienam bērnam jāsēž bagāžniekā, šķiet nav tā drošākā vieta).

Vai šiem modeļiem 230 000 noripojiems var būt reāls vai nē?

Tas iesākumam viss.
Jau iepriekš pateicos par atbildēm un ieteikumiem. Kas zin - moška tiekamies ielās!

Miks

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man šķiet, ka Grand Voyagerim no aizmugures līdz pēdējai rindai būs lielāks attālums kā mikroveniem līdz vidējai rindai. Nez vai briesmīgi jābaidās no sēdēšanas pēdējā rindā. Voyagera bagāžniekā nevienam nav jāsēd.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Milbergs: "Labas dienas!
Vēlos zināt jūsu viedokli, jo esmu ar vienu kāju nosliecies par Voyager, bet tanī pat laikā skatos arī uz Galxy. Šobrīd braucu ar Galaxy 2001 līdz ar to tā bija pirmā izvēle. Bet tad bija iespēja pabraukt un aptaustīt Voyager un ziniet- man viņš iepatikās.
Tas ko vēlos zināt ir:
    Vai tā daudzā elektronika neiet tūtā? Jo cik redzu tad viss ir elektrisks, brīnums, ka vēl mani pašu neiesēdina krēslā.

Apkopes, kas ir tas kam jāpievērš uzmanība

Kādas ir biežākās kaites un ar tām saistītās izmaksas (aptuveni)

Vai mēdz būt modeļi kuriem vidējā rindā ir trīs sēžamie ( man sanāktu, ka vienam bērnam jāsēž bagāžniekā, šķiet nav tā drošākā vieta).

Vai šiem modeļiem 230 000 noripojiems var būt reāls vai nē?

Tas iesākumam viss.
Jau iepriekš pateicos par atbildēm un ieteikumiem. Kas zin - moška tiekamies ielās!

Miks"

1. Vecajiem Voy varēja 3. rindas dīvānu ielikt 2. rindā, 2. rindas īso dīvānu atstāt garāžā un iegūt 5-vietīgu auto ar milzīgu bagāžnieku. Ar savu veco, īso busu tā tiku bieži darījis.
jaunajiem ar Stow'ņ'Ģo vairs nekas tāds nav iespējams.
2. Par "bagažnieka" izturību galīgi nevajag uztraukties. Aiz sēdekļiem ir daudz vietas un Voy virsbūve (grīda) ir tik izturīga, ka neviens vien auto ir norakstīts pēc Voy izdupsēšanas, a šamajam tikai maza buktīte.
3. Ja dīzelis netek no krāna, neredzu iemeslu pirkt CRD. Jebkurš benzīnnieks (3.3, 3.6, 3.8, 4.0) ar gāzes iekārtu Eirikos tērēs mazāk par CRD, remonti lētāki un daudz retāki. Vismaz 90% topiku par motora remontiem attiecas uz dīzeļiem.
4. 200 Kkm ir reāli nobraukumi un dīzeļiem mēdz būt arī uzlaboti no "mazliet" lielākiem. Neredzu gan dižu ideju skatīties uz tik pieredzējušiem auto. Tur jau jādomā nevis par apkopju cenām, bet par nopietnu remontu cenām.
5. Tūlīt jau man uzklups, bet kāpēc neskatīties Lietuvā uz sistajiem "amerikāņiem"? Tikko tur iegādājos savu kārtējo auto (šoreiz gan ne Voy, bet Subaru Outback '15). Tikai jāskatās bildes pirms remonta, ja pērk jau sataisītu. Par to rezultātā auto iznāk ~10 KEUR lētāk nekā ss.lv, vismaz manā gadījumā noteikti.
Nu šitādiem gan jāskatās bildes:
https://ru.autoplius.lt/objavlenija/chrysler-town-country-3-6-l-miniven-2014-benzin-5381245.html

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

ibiodizels

695 ziņas

PM

Grand Voyageram krietni lielāks salons,arī voyagers ir lielaks par galaxi.pirms stow&go krēsli bij krietni ērtāki par galaxiPlīst jau arī fordi,dizeļiem remonts varētu būt līdzīgos ciparos,hvz kādas fordiem kārbas...Man jau šķiet ka voyageriem ir diezgan maz elektronikas,klimats,centrālā atslēga un el durvis un vāks...

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Pēc manām domām, te nav ko salīdzināt.
GV ir kārtīgs minivens. Tāds BRUTĀLS! Smags ar lielu dzinēju (tas domāts 3.3 vai 3.8, citus neatbalstu) Ar tasnu grīdu, riktīgiem lonžeroniem pa visu apakšu, mīksts, ērts un ......
Galaxi.... ir tas pats Passats ar augstāku jumtu.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Dimitil: "Pēc manām domām, te nav ko salīdzināt.
GV ir kārtīgs minivens. Tāds BRUTĀLS! Smags ar lielu dzinēju (tas domāts 3.3 vai 3.8, citus neatbalstu) Ar tasnu grīdu, riktīgiem lonžeroniem pa visu apakšu, mīksts, ērts un ......
Galaxi.... ir tas pats Passats ar augstāku jumtu.
"

Vai ir kaut kas konkrēts pret 3.6 motorīti?

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

InsekC: "

Vai ir kaut kas konkrēts pret 3.6 motorīti?"

Ja ir,700 euro nodoklis konkrets ir

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

InsekC: "

Vai ir kaut kas konkrēts pret 3.6 motorīti?"

Par to neko pateikt nevaru. Zinu tikai ka pilnībā savadāks.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Grand Voyager 2,8 CRD (2008) VS Galaxy 2,0 TDI (2008)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online