Auto krāsošana. » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Auto krāsošana.
| Auto krāsošana. ( 2397 ) | |
|
sando2008
|
2017-03-31 00:42:28 Es ar Jelgavas ragà ņēmu. Tik toni īsti uzjaukt nemācēja. Trūkst dzeltenīgà perlamutra. Būs siltāks jānopūš vēlreiz. |
|
Ezis2
|
2017-03-31 09:10:44 "Es ar Jelgavas ragà ņēmu. Tik toni īsti uzjaukt nemācēja. Trūkst dzeltenīgà perlamutra. Būs siltāks jānopūš vēlreiz."Ar vecam masinam ir cakars ar tam krasam .. izbalee un pietam vel ne visur vienadi, vistrakak izbale ka man taica sarkanie un zilie toni. Sakuma es ari gribeju jaukt pec auto nevis nemt pec koda , tur man ari pataica ka cena bus ap 90 litra + laka. atrodam viena sana krasu kas der , pieej ar to pasu testeri otra sanaa , nedar ! pieliec pie kapota tur vel savadaka man vinam viens sans izbalejis vairak neka otrs un kapots jumts vel savadak isak sakot piedzit ta lai visur ir ideali nesanaks.. pietam man vinam viens aizmugures sparns bagaznieka vaks un bampers ir krasots 10 gadi atpakal kad vinu atveda no USA un tur krasa sakrit precizi pec koda pieliekot kautkur durvju aile kur saule nav tikusi ari sakrit precizi.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Auto krāsošana.
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online
man vinam viens sans izbalejis vairak neka otrs un kapots jumts vel savadak isak sakot piedzit ta lai visur ir ideali nesanaks.. pietam man vinam viens aizmugures sparns bagaznieka vaks un bampers ir krasots 10 gadi atpakal kad vinu atveda no USA un tur krasa sakrit precizi pec koda pieliekot kautkur durvju aile kur saule nav tikusi ari sakrit precizi.