Chrysler grand voyager/T&C no '01. gada uz augšu. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler grand voyager/T&C no '01. gada uz augšu.

Lapas: [1]
Chrysler grand voyager/T&C no '01. gada uz augšu. ( 1499 )
Orākuls

7 ziņas

PM

Sveiciens kluba biedriem. Tātad situācija sekojoša, esmu jauna auto meklējumos, tā kā manam '97. gada 2.5td grand voyageram jamaina motors. Pēc ilgāka pārdomu brīža izlēmu, ka motoru tomēr nemainīšu un ir laiks arī pārkāpt uz kko jaunāku. Interesē Grand voyagers, jo bērnu ratiņi un viss pārējais. Pēc dīzeļmotora problēmām esmu sācis apsvērt auto ar benzīna/gāzes motora iegādi, lai gan līdz šim biju pārliecināts dīzelists Tad nu varbūt kāds var padalīties pieredzē par šiem diviem auto un to galvenajām atšķirībām vienam no otra. Gadā plānojas nobraukt ap 30000km. Paldies jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Orākuls: "Sveiciens kluba biedriem. Tātad situācija sekojoša, esmu jauna auto meklējumos, tā kā manam '97. gada 2.5td grand voyageram jamaina motors. Pēc ilgāka pārdomu brīža izlēmu, ka motoru tomēr nemainīšu un ir laiks arī pārkāpt uz kko jaunāku. Interesē Grand voyagers, jo bērnu ratiņi un viss pārējais. Pēc dīzeļmotora problēmām esmu sācis apsvērt auto ar benzīna/gāzes motora iegādi, lai gan līdz šim biju pārliecināts dīzelists Tad nu varbūt kāds var padalīties pieredzē par šiem diviem auto un to galvenajām atšķirībām vienam no otra. Gadā plānojas nobraukt ap 30000km. Paldies jau iepriekš. "

Šeit tas viss ir apspriests tūkstošiem reižu!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler grand voyager/T&C no '01. gada uz augšu.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online