Dzesēšanas ventilatora problēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzesēšanas ventilatora problēma

Lapas: [1]
Dzesēšanas ventilatora problēma ( 1879 )
Gatiņš

5 ziņas

PM

Man ir auto Dodge grand caravan 1998 3.0
Problēma ir ar manu dzesēšanas ventilatoru.Karoče lieta sekojoša,Iedarbinu autiņu,dzinējs darbojas kādas 2 min un tad pēkšņi sāk strādāt dzesēšanas ventilators.Tjipa domā ka motors ir sasniedzis
darba temperatūru,bet motors ir auksts.Varbūt kāds varētu sniegt kādu derīgu padomu????

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Gatiņš: "Man ir auto Dodge grand caravan 1998 3.0
Problēma ir ar manu dzesēšanas ventilatoru.Karoče lieta sekojoša,Iedarbinu autiņu,dzinējs darbojas kādas 2 min un tad pēkšņi sāk strādāt dzesēšanas ventilators.Tjipa domā ka motors ir sasniedzis
darba temperatūru,bet motors ir auksts.Varbūt kāds varētu sniegt kādu derīgu padomu????
"

kondicionieris arī ziemā ieslēdzas,attiecigi tā radiators tiek dzesēts

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Gatiņš

5 ziņas

PM

Vai tā būtu jābūt ka aukstam motoram ventilators strādā.Man kondicioniera sūknis vispār ir noņemts nost.Jo bija noķīlējis.Vadi atvienoti.Ko tad viņš tur vēl var dzesēt...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja uzlikta ventilācija pūšanas režīmā uz logiem, tad vadības bloks varētu saprast, ka kondicionieris tomēr ir ieslēgts.

Atbildēt uz šo ziņu
Gatiņš

5 ziņas

PM

Paldies.To var uskatīt pa problēmu jeb nē?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Laikam tā nav problēma. Ja nu vienīgi tas, ka kondicioniera nav.
Ja nepatīk, neliec pūšanu uz logiem kamēr dzinējs nav iesilis.

Atbildēt uz šo ziņu
Gatiņš

5 ziņas

PM

Ok.Izmēģināšu.Paldies vēlreiz

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Šorīt paskatījos savējam. Radiatora ventilators neslēdzas ne pūšot uz logiem, ne ieslēdzot kondicioniera pogu. Manējam gan kondicionieris mehāniski atvienots noņemot sakabes-sajūga disku. Tas disks bija pa daļai izputējis, līdz ar to raustīja visu aksesuāru sistēmu, taisot troksni un cenšoties nomest siksnu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Dzesēšanas ventilatora problēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online