stūres pasti.eļļa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » stūres pasti.eļļa

Lapas: [1]
stūres pasti.eļļa ( 1497 )
draudziņš

83 ziņas

PM

kādu eļļu labāk uzliet stūres pasti. līmenim,iekšā ir kkāda tāda sarkanbrūngadīga.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Mopar ATF+4 vai analogu.
Līdz 2000.g. vai nu to pašu vai Mopar PSF (tajā laikā ATF+4 vēl neražoja). Savējam kādreiz ielēju Mopar PSF . Pāris gadu laikā pastiprinātājs pārstāja ziemā gaudot un spiest ārā eļļu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
draudziņš

83 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Mopar ATF+4 vai analogu.
Līdz 2000.g. vai nu to pašu vai Mopar PSF (tajā laikā ATF+4 vēl neražoja). Savējam kādreiz ielēju Mopar PSF . Pāris gadu laikā pastiprinātājs pārstāja ziemā gaudot un spiest ārā eļļu.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

tipa daliet līmeni es arī varu,un kur man to labāk iegādāties.zinu ,ka tirgo tādas eļļas kuras var jaukt kopā,vai tā ir ,nezinu.tāpēc prasu padomu.
paldies

Atbildēt uz šo ziņu
draudziņš

83 ziņas

PM

draudziņš: "
tipa daliet līmeni es arī varu,un kur man to labāk iegādāties.zinu ,ka tirgo tādas eļļas kuras var jaukt kopā,vai tā ir ,nezinu.tāpēc prasu padomu.
paldies[/quote
es kkaut ko nesaprot.automāt kārbā un stūres pastiprinātājā var liet vienu un to pasu eļļu vai

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

paldies[/quote
es kkaut ko nesaprot.automāt kārbā un stūres pastiprinātājā var liet vienu un to pasu eļļu vai
"

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Es nesprotu cik var aizdomāties par šo jautājumu. Ja sarkans, tad ATF, jebkurš. Hidraulika arī Afrikā ir hidraulika. CHRYSLERS noteikti neko jauno HIPER PUPER nav izdomājis, lai lietu kautko citu !!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Sintētika ir un paliek sintētika (ATF+4). Nezin kāpēc kad jālej motorā, tā uzreiz būs grupa sintētikas piekritēju, kā ātrumkārbā vai stūres pastiprinātājā, tā lejiet jebko.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » stūres pasti.eļļa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online