Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager 2.8 CRD degvielas patēriņš
| Chrysler Voyager 2.8 CRD degvielas patēriņš ( 7253 ) | |
|
ChryslerLiepaja
|
2017-03-13 22:34:16 Sveiki! Automašīna visā visumā ir superīga un ļoti iepatikusies visai ģimenei, taču nelielu rūgtumu sirdī sagādā manuprāt lielais degvielas patēriņš pilsētā 15 L / 100 km. Pirmo pilno bāku izbraukāju pa pilsētu ar dinamisku braukšanas stilu, nepārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu un no rītiem slēdzot iekšā webasto uz 30 min. Patēriņš vidēji gan pēc kompjūtera, gan pēc uzpildītàs degvielas sanàca aptuveni 15 L / 100 km Uzpildīju otreiz pilnu bāku un nobraucu 100 km mierīgā tempā un bez webasto no rītiem. Aizbraucu piepildīt pilnu bāku un sanāk, ka šos 100 km esmu nobraucis ar 16 L / 100 km. Jautājumi. Un gadījumā, ja mana auto degvielas patēriņš ir krietni virs normas, tad lūdzu dodiet padomus ar ko sākt remontēt, lai samazinàtu deg ielas patēriņu. P.s. Braucot tīri pilsètà līdz 50 km/h jaliek ir "D" vai "3"? |
|
Deniss_Liepāja
|
2017-03-14 08:24:20 "Sveiki! Sveiki! Šī tēma jau tika apspriesta forumā. Jāpameklē. 15L ir drusku taka par daudz. Es pats personīgi novēroju patēriņu pilsētā ap 12L un tās esot normāli. Pa šoseju braucot vienam pašam dabuju 7L, nepārsniedzot ātrumu. CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle |
|
migano
|
2017-03-14 10:04:42 " Spams, protams, bet kāda tad jēga no dīzeļa, ja man DC 3.0 uz benzīnu tērēja 10-11 litrus. dodge caravan 99 3.0 |
|
Fredis
|
2017-03-15 15:37:44 Patēriņš pilsētā ir atkarīgs no daudziem faktoriem, bet galvenais, kas to ceļ uz augšu ir smaga kāja un luksoforu daudzums. Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007. |
|
Tigeris
|
2017-03-16 10:25:48 "Patēriņš pilsētā ir atkarīgs no daudziem faktoriem, bet galvenais, kas to ceļ uz augšu ir smaga kāja un luksoforu daudzums. Absolūta taisniba -nav ko piebilst! Galveno patēriņu šim smagajam begemotam tiešam rada uzsākšanas.Ja bemberista kāja,tad var ari visus 20L vidējo salasit.Toties kad esi ieskrejies ,taisnē pie ātruma 50km/h paterinš ir tikai 5- 5,5L ,vismaz manējam. Var braukšanas laikā noresetēt vidēja patērinā rāditājus un jauki redzet reālo, uz to bridi,tulit pēc reseta. Ja vien nepārvietojies pusi māršruta pa korķem, mierigi tiek cauri ar 10-12L ,piedomājot pie uzsākšanas.Iekams ar šo automātu piešaujas braukt,gan pusgads paiet! Galvenā īpatnība -nedrīkst strauji bērt virsu,nedz usākot, nedz apdzenotpie 80- 90. Iemīsi lidz galam gridā- paliksi kur biji, kārba šim vadās no slodzes un switčo robus lejā,rezultāta ātrums pat var samazināties Vel tāds dīvains jautājums par Webasto -kā tu viņu vari noturēt ieslēgt 30minūtes,ja arā nav vismaz -15C?? Nav gadijumā termostats beigts?Normāli dzinējam temperatura ar webasto lidzdalību ir augšā kadās 8-12 minūtēss,un tas izslēdzas. |
|
IlmarsG!!
|
2017-03-16 10:54:48 "ja grib ekonomiskāk braukt pilsētā, tad braukšana jāuzsāk maigi" CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
TAMA
|
2017-03-16 11:14:39 ""ja grib ekonomiskāk braukt pilsētā, tad braukšana jāuzsāk maigi" Ceru ka no rīta motors un kārba tiek uzsildīti.Bija man paziņam arī 2.8 motors.Pārsvarā braukāja pa centru nelielas distances.Ziemā patēriņš arī bija kosmoss/ |
|
IlmarsG!!
|
2017-03-16 13:19:46 Vecajam dīzelim motors iesilst ātrāk kā jaunajam, kuram webasto. Ziemā nekādu uzpurņu radiatoram nevajag. CV 1998.g. 2.5TD LE |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager 2.8 CRD degvielas patēriņš
un tad, kad jau kārba ielikās otrajā robā (redz pēc apgriezieniem), tad jau var arī nedaudz uzdot. Tāpat ir jāprognozē ceļa situācija, lai lieku reizi nevajadzētu bremzēt (pēc iespējas izmantot inerci, kas šim smagajam autiņam ir laba).