lapiņas,gaismiņas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » lapiņas,gaismiņas

Lapas: [1]
lapiņas,gaismiņas ( 1790 )
draudziņš

83 ziņas

PM

mašīns T&C 2002 Nedeg lielākā daļa kondiškas apgaismojuma,kā arī augšēja strīpa kur beņķu siltums un aizmugures logtīrītāji .jāmaina lampiņas vai kas cits jāskat,un otrs.vai kaseš un cd radio vietā es var ielikt cd ar navigācij no jaunāk modeļ.paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

draudziņš: "mašīns T&C 2002 Nedeg lielākā daļa kondiškas apgaismojuma,kā arī augšēja strīpa kur beņķu siltums un aizmugures logtīrītāji .jāmaina lampiņas vai kas cits jāskat,un otrs.vai kaseš un cd radio vietā es var ielikt cd ar navigācij no jaunāk modeļ.paldies"

Lampiņas jamaina.

Atbildēt uz šo ziņu
draudziņš

83 ziņas

PM

Dimitil: "
Lampiņas jamaina.
"

mēs ņemam nost paneļus,vai mainam uzreiz vissu veselu,a kā nezin tai kondiškas konsolei ņemās tā priekšiņa nost,domāju vāciņš

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

draudziņš: "
mēs ņemam nost paneļus,vai mainam uzreiz vissu veselu,a kā nezin tai kondiškas konsolei ņemās tā priekšiņa nost,domāju vāciņš
"

Vispirms jānoņems konsoles apmale(tas koka imitācijas rāmis -2skruves augšējā malā vispirms)
Talak atvienot /izņemt visu attiecigo moduli,lai telpās uz galda var izpreparēt. Iekša ir ļoti miniatūras lampiņas ar lokaniem
lodejamiem izvadiem. Pie mums ir krietni jāpamklē,var pasutit arī ebay,ja pameklē. Es gan savam saliku LED diodes no
apgaismojumu lentas vietā,lai vairāk nav jājājas ,jo tās lampiņas ilgi nedzivo,par cik cauru diennakti ar gaismam jābrauc
Vienigi jaatceras,ka ja gadijumā liek LED ,virknē jāielodē rezistori ,citādi LED nobeigsies jau pirmoreizi ieslēdzot!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Tigeris: "
Vispirms jānoņems konsoles apmale(tas koka imitācijas rāmis -2skruves augšējā malā vispirms)
Talak atvienot /izņemt visu attiecigo moduli,lai telpās uz galda var izpreparēt. Iekša ir ļoti miniatūras lampiņas ar lokaniem
lodejamiem izvadiem. Pie mums ir krietni jāpamklē,var pasutit arī ebay,ja pameklē. Es gan savam saliku LED diodes no
apgaismojumu lentas vietā,lai vairāk nav jājājas ,jo tās lampiņas ilgi nedzivo,par cik cauru diennakti ar gaismam jābrauc
Vienigi jaatceras,ka ja gadijumā liek LED ,virknē jāielodē rezistori ,citādi LED nobeigsies jau pirmoreizi ieslēdzot!
"

Gogoļu ielā starp Jēzusbāznīcas un Dzirnavi ielām pagalmā ir radioelektronikas veikals. Tur tas lampiņas maksā: mazās 0.18, lielās 0.28

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Dimitil: "
Gogoļu ielā starp Jēzusbāznīcas un Dzirnavi ielām pagalmā ir radioelektronikas veikals. Tur tas lampiņas maksā: mazās 0.18, lielās 0.28
"

Skaidrs -tā bode saucas SALVATS, 2 stāvā, apakšā kādreiz bija REBIR servisa veikals

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Tigeris: "
Skaidrs -tā bode saucas SALVATS, 2 stāvā, apakšā kādreiz bija REBIR servisa veikals
"

Tieši tā

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » lapiņas,gaismiņas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online