Piekabes āķis! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Piekabes āķis!

Lapas: [1]
Piekabes āķis! ( 1978 )
Voyager2004

32 ziņas

PM

Jautajums - vai no veca GrandVojager der ākus man 2004 gad ir donors 1999gada. vai neder? Kur nopirkt un pa cik ja neder?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Voyager2004: "Jautajums - vai no veca GrandVojager der ākus man 2004 gad ir donors 1999gada. vai neder? Kur nopirkt un pa cik ja neder?"

šķiet, ka nederēs, bet domāju, ka var "piemuģīt". Savā laikā '95 farkops tika uzlikts '98 Voyageram. Tur gan mazliet ar fleksi un metināmo tika pastrādāts. Jāskatās, kas lētāks + 1/2 stunda darba vai pareizais āķis.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

Voyager2004: "Jautajums - vai no veca GrandVojager der ākus man 2004 gad ir donors 1999gada. vai neder? Kur nopirkt un pa cik ja neder?"

Ja 2004 gada auto nav stown go sēdekļi ,tad derēs bez flekša un metināšanas,ja ir gremdējamie,tad fleksis nelīdzēs.
,
,

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Kā ir ar elektroniku? Sazvanīju vienu kas tirgo detaļas no 2001 gada, viņš teica ka man jāskatās vai kaut kāds bloks vadības un releji 5 gabali esot. Jo ja nav, tad viņus grūti pieslēgt, kaut kur pie paneļa pieslēdzas.
Nevarēju atrast vai tur man tāds ir. Paņēmu nost apšuvumu, neredzu īsti.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

cezap

211 ziņas

PM

Andris.: "Kā ir ar elektroniku? Sazvanīju vienu kas tirgo detaļas no 2001 gada, viņš teica ka man jāskatās vai kaut kāds bloks vadības un releji 5 gabali esot. Jo ja nav, tad viņus grūti pieslēgt, kaut kur pie paneļa pieslēdzas.
Nevarēju atrast vai tur man tāds ir. Paņēmu nost apšuvumu, neredzu īsti.
"

Releji stāv tanī kabatā, kur damkrats

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies. Nesanāca vēl laika apskatīti, visādi sīkumi atbraucot mājās jāsakārto un tad auto.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

janni

716 ziņas

PM

Uz 2001 TC no 1999 TC āķim nācās 2 ausis pārmetināt. Tās ka iet gar sāniem lanžeroniem (kaut kādi 2cm pietrūka, ja pareizi atceros).
Lukturus uztaisīju bez relejiem, par cik kompis čeko tikai priekšējās lampas, vai ir izdegušas vai nē.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Piekabes āķis!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online