Forums » Tehniski jautājumi » Problemas ar nopludi elektronika
| Problemas ar nopludi elektronika ( 2791 ) | |
|
InsekC
|
2017-01-31 08:48:34 "Atslegu var iznemt tikai viena pozicija kad iznemu atslegu nekas nedeg nekkas nestrada ne logu tiritaji un ciparnica ar nedeg iznemu to drsinataju no rita auto pileca bez problemam vinigais nestrada radio un ar pulti nevaru aizslegt auto. Kur to shemu lai samekle lai saprastu kas uz ta drosinataja sez " Vai kāds "dīzelists" var padalīties ar shēmiņu? InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
IlmarsG!!
|
2017-01-31 10:23:15 " Kur to shemu lai samekle lai saprastu kas uz ta drosinataja sez " Tā drošinātāja izņemšana faktiski līdzinās klemmes noņemšanai. IOD=Ignition Off Draw. CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
Makoys
|
2017-01-31 11:34:54 Ir hands free sistema kas bija jau kad nopirku ir prieksejais parking sensors bet tas ir uz cita drosinataja vel ir kaut kadi vadi kur var pieslegt USB ipodu vel ir vads navigacijai kas aiziet zem panela kur piekonektets nezinu |
|
rabarbers
|
2017-01-31 11:47:39 Nedomāju, ka dīzeļ un benzīn shēmas stipri atšķiras. Jebkurā gadījumā miera strāvai jābūt ne vairāk kā 0.03 A, ja likta sava signalizācija būs kādi 0.04 ampēri, jeb 40 miliampēri. Izņemot IOD drošinātāju noplūdei jākļūst mikroskopiskai, man tie ir 13 miliampēri. 2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6 |
|
Makoys
|
2017-02-03 19:47:49 Netieku gudrs itka iod drosinatajs atbild par radio augsejo paneli bet tad kad es vinu iznemu man nestrada radio un signalizacija augsejais panelis strada un dvd changers ari. Nesmu specigs auto eloktronika uz kuru pusi isti rakt vai atvienot signalizaciju ir sarezgiti |
|
InsekC
|
2017-02-03 20:17:18 "Netieku gudrs itka iod drosinatajs atbild par radio augsejo paneli bet tad kad es vinu iznemu man nestrada radio un signalizacija augsejais panelis strada un dvd changers ari. Nesmu specigs auto eloktronika uz kuru pusi isti rakt vai atvienot signalizaciju ir sarezgiti Da kāda tur autoelektronika. Viss ir pamatskolas fizikas (elektrotehnika) līmenī. Apskaties shēmā, kas tiek caur šo drošinātāju barots. Chrysler shēmā pat vadu krāsas ir pierakstītas. Slēdzot nost patērētājus noskaidrosi, kurš tad arī tērē strāvu, kad tam to nevajadzētu. Ja viss auto būtu tik vienkārši un paredzami... InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
Jurčiks
|
2017-02-06 10:12:42 Man ir pieredze ar neoriģinālajām ierīcēm. Bij kādreiz pašliktais griestu monitors, kurš gaidīšanas režīmā aķi nosēdināja 3-4 dienās,cik amperu patērēja vairs neatceros,a es paspēju akumulatoru nomainīt pirms tiku skaidrībā, tagad aptvēru ka videoreģistrators gaidīšanas režīmā arī nedēļas laikā uzlādētu aķi arī nobeidz. GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Problemas ar nopludi elektronika