Problemas ar nopludi elektronika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problemas ar nopludi elektronika

Lapas: 1 [2]
Problemas ar nopludi elektronika ( 2791 )
InsekC

377 ziņas

PM

Makoys: "Atslegu var iznemt tikai viena pozicija kad iznemu atslegu nekas nedeg nekkas nestrada ne logu tiritaji un ciparnica ar nedeg iznemu to drsinataju no rita auto pileca bez problemam vinigais nestrada radio un ar pulti nevaru aizslegt auto. Kur to shemu lai samekle lai saprastu kas uz ta drosinataja sez "

Vai kāds "dīzelists" var padalīties ar shēmiņu?
Benzīnnieku shēmas man ir, bet tās jau nederēs.
Vēl atliek pajautāt tantei GOOGLEi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Makoys: " Kur to shemu lai samekle lai saprastu kas uz ta drosinataja sez "

Tā drošinātāja izņemšana faktiski līdzinās klemmes noņemšanai. IOD=Ignition Off Draw.
Auto nav liktas kādas neoriģinālās elektroierīces?

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Makoys

15 ziņas

PM

Ir hands free sistema kas bija jau kad nopirku ir prieksejais parking sensors bet tas ir uz cita drosinataja vel ir kaut kadi vadi kur var pieslegt USB ipodu vel ir vads navigacijai kas aiziet zem panela kur piekonektets nezinu

Atbildēt uz šo ziņu
rabarbers

99 ziņas

PM

Nedomāju, ka dīzeļ un benzīn shēmas stipri atšķiras. Jebkurā gadījumā miera strāvai jābūt ne vairāk kā 0.03 A, ja likta sava signalizācija būs kādi 0.04 ampēri, jeb 40 miliampēri. Izņemot IOD drošinātāju noplūdei jākļūst mikroskopiskai, man tie ir 13 miliampēri.
IOD drošinātājs baro radio atmiņu, signalizāciju, body kompjūteru, augšējo konsoli. Iesaku mērīt strāvas noplūdi kādas 20 min. jo daži elektro bloki aizmieg pēc noteikta laika.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Makoys

15 ziņas

PM

Netieku gudrs itka iod drosinatajs atbild par radio augsejo paneli bet tad kad es vinu iznemu man nestrada radio un signalizacija augsejais panelis strada un dvd changers ari. Nesmu specigs auto eloktronika uz kuru pusi isti rakt vai atvienot signalizaciju ir sarezgiti

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Makoys: "Netieku gudrs itka iod drosinatajs atbild par radio augsejo paneli bet tad kad es vinu iznemu man nestrada radio un signalizacija augsejais panelis strada un dvd changers ari. Nesmu specigs auto eloktronika uz kuru pusi isti rakt vai atvienot signalizaciju ir sarezgiti
"

Da kāda tur autoelektronika. Viss ir pamatskolas fizikas (elektrotehnika) līmenī. Apskaties shēmā, kas tiek caur šo drošinātāju barots. Chrysler shēmā pat vadu krāsas ir pierakstītas. Slēdzot nost patērētājus noskaidrosi, kurš tad arī tērē strāvu, kad tam to nevajadzētu. Ja viss auto būtu tik vienkārši un paredzami...

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Jurčiks

445 ziņas

PM

Man ir pieredze ar neoriģinālajām ierīcēm. Bij kādreiz pašliktais griestu monitors, kurš gaidīšanas režīmā aķi nosēdināja 3-4 dienās,cik amperu patērēja vairs neatceros,a es paspēju akumulatoru nomainīt pirms tiku skaidrībā, tagad aptvēru ka videoreģistrators gaidīšanas režīmā arī nedēļas laikā uzlādētu aķi arī nobeidz.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Problemas ar nopludi elektronika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online