Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd
| Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd ( 2571 ) | |
|
Tigeris
|
2017-01-30 20:31:40 "Biju servisā,par bultiņām-viņas norāda šādi kad akumulātors drīz beigsies....bet man viņas tā dara,bet lec okei....." Atceries tikai shi servisa nosaukumu,kad uzliksi jaunu akumulatoru
|
|
IlmarsG!!
|
2017-01-30 22:54:22 Kad akumulators galīgi tukšs tiešām spidometra bultiņa staigā šurpu turpu un releji klab. Taču tad par startera griešanu arī nevar būt ne runas. |
|
Tigeris
|
2017-01-31 10:13:53 "Kad akumulators galīgi tukšs tiešām spidometra bultiņa staigā šurpu turpu un releji klab. Taču tad par starteraTieši tā . Man -20C aķis griež dzinēju kā tecilu,bet šitabultu raustīšanā un indikācijas nestrādāšana aukstam ir 70% gadijumu,startējot ziemā,jau 2. gadu Piemirsās vasarā paneli izjaukt pārlodēt,tagad ziemā negribasjāties-plastmasas trauslas. |
|
edgars 28
|
2017-02-21 19:09:27 "Čau visie kads varbut var padalities ar domu kas varbut pa vainu?Kad ir aukstak pie 0 vai minusi vajag kvelsveces sildit vismaz divas reizes,ja ne tikai vienu reizi tad viņš it ka paķer bet neka un pec tam var griest cik gribi nebus.Parbaudijam kvesveces releju it ka vis strada. Dažrez ir ta ka ieliku atslegu pagriežu un visu raditaju bultiņas uz maksimalo un atpakaļatpakaļ,izņemu atslegu un ieliku atpakaļ un vis ir labi." |
|
edgars 28
|
2017-02-21 19:23:40 Problēma ir degvielas filtrā un uzsūkšanā. Kur tiek pieskrūvēts degvielas filtrs, korpusā ir dačiks kas atbild par ūdens esamību dīzelī. Ar laiku oksidējās kontakts car kuru ieplūst gaiss, īpaši aukstā laikā. Es nomainīju visu korpusu un problēma atrisinājās. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online