Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd

Lapas: [1] 2
Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd ( 2570 )
Sergejs1979

20 ziņas

PM

Čau visie kads varbut var padalities ar domu kas varbut pa vainu?Kad ir aukstak pie 0 vai minusi vajag kvelsveces sildit vismaz divas reizes,ja ne tikai vienu reizi tad viņš it ka paķer bet neka un pec tam var griest cik gribi nebus.Parbaudijam kvesveces releju it ka vis strada. Dažrez ir ta ka ieliku atslegu pagriežu un visu raditaju bultiņas uz maksimalo un atpakaļatpakaļ,izņemu atslegu un ieliku atpakaļ un vis ir labi.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja pie vainas būtu visas kvēlsveces, tad varētu tās sildīt cik gribi, nekas nemainītos.

Atbildēt uz šo ziņu
Sergejs1979

20 ziņas

PM

Es par svecem neustraucos,pagajuša gada bija uzliktas jaunas BOSH kvalsveces,es teicu ka vismaz divas reizes vajag ussildid lai iedarbinatu dzineju.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Sergejs1979: "Es par svecem neustraucos,pagajuša gada bija uzliktas jaunas BOSH kvalsveces,es teicu ka vismaz divas reizes vajag ussildid lai iedarbinatu dzineju."

uz pašam svecēm ir mērits spriegums sildīšanas bridi? Zem releja kontaktos mēdz zaļais iemesties un tas ,ka viņs klikšķ,nenozime,ka
laiž pilnu strāvu cauri. Tāpat ieteiktu tomēr katru kvēlsveci individuāli pamērit ar testa lampiņu(virknē pret + aķa spaili).
Uzraksts BOSH vēl pats par sevi absolūti neko negarantē-ķinieši ir iemācijušie arī perfekti viltot dažas mantas
Paneļa bultu skraidišana startā ir no citas operas(aukstais lodejums panelī) un absolūti neietekmē auto piestartēšanu-tā
ir tikai indikācija caur CAN maģistārli

Atbildēt uz šo ziņu
Sergejs1979

20 ziņas

PM

Paldies obligati pameginašu.Vel jautajums viņus vajag izskruvet.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Sergejs1979: "Paldies obligati pameginašu.Vel jautajums viņus vajag izskruvet."

Kāpec lai viņas skruvētu ārā(ja nu vesselas)? Pārbaudit var neizskrūvētas...ar nelielu pirkstu veiklibu vadus noņemt/uzspraust var visām.
Lai izskruvētu tiešam -ģenerators jāatlaiž + patruboks jānem nost.Bet tas jau tik ja reāli beigtas

Atbildēt uz šo ziņu
Sergejs1979

20 ziņas

PM

Ja sapratu,paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Sergejs1979: "Čau visie kads varbut var padalities ar domu kas varbut pa vainu?Kad ir aukstak pie 0 vai minusi vajag kvelsveces sildit vismaz divas reizes,ja ne tikai vienu reizi tad viņš it ka paķer bet neka un pec tam var griest cik gribi nebus.Parbaudijam kvesveces releju it ka vis strada. Dažrez ir ta ka ieliku atslegu pagriežu un visu raditaju bultiņas uz maksimalo un atpakaļatpakaļ,izņemu atslegu un ieliku atpakaļ un vis ir labi."
Biju servisā,par bultiņām-viņas norāda šādi kad akumulātors drīz beigsies....bet man viņas tā dara,bet lec okei.....

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Aukstaja laika gruti iedarbinat2006 2.8crd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online