2.5 td 99.gada degvielas suknis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5 td 99.gada degvielas suknis

Lapas: [1]
2.5 td 99.gada degvielas suknis ( 1734 )
edqars87

30 ziņas

PM

Labdien! Uzticamais vojiits ripo un lec minusos neticami labi...bet nu nestartejas vispar! Kadu laiku nelietoju, kops vasaras baka bija vasaras dizelis, uznaca minusi, proveju startet, - 10 bez problemam. Cereju ka ari - 20 bus labi...degvielas filtrs bija ciet, bet trubinas degviela pluda. Savienoju pa taisno bez filtra...iedarbinaju, viss kartibaa, nobraucu apmeram 30km....un noslapa... Starteju un slapa momenta.... Suuknii pieraava musarus no baakas. Jo ne velk vairs ieksaa ne ara uz degvielas vadiem. Suuknis ir jatira vai pat jaremontee. Ludzu kads iesakiet, vai padalieties pieredzee, kaa nonemt suukni vai arii nav janem? Varbut plundzera galaa tur ko var partirit uzmanigi?

Paldies ieprieks!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man šķiet, es mēģinātu atsildīt sūkni un segvielas vadus ar termoforu. Braukt bez filtra gan nav prātīgi.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
edqars87

30 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man šķiet, es mēģinātu atsildīt sūkni un segvielas vadus ar termoforu. Braukt bez filtra gan nav prātīgi.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Jaaa, bet ko vairs, autins neiet. Kaa pareizi nonemt suukni?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Atsildi nenoņemot.
Par noņemšanu domāsi, ja sildīšana nelīdzēs.

Atbildēt uz šo ziņu
edqars87

30 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Atsildi nenoņemot.
Par noņemšanu domāsi, ja sildīšana nelīdzēs.
"

Ak neee, tur nav ko sildit, autins nonirdzaas jau janvara sakumaa... Tur iekluva no baakas naturaali musari un suuknis ciet ir, ar sildisanu tur vairs nav sakara. Vai jaukt kauko virsuu uz autinja vai nonemt un aizgadat zinosam specam. Baidos ka aizdedze izregulesies. Jo pirms tam ruuca un leca kaa pilkstenits. Zeel laba dizisa ar ko parskriet lielakam pulkam.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Esi pārliecināts, ka tagad ar uzlādētu akumulatoru nestartējas?

Atbildēt uz šo ziņu
edqars87

30 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Esi pārliecināts, ka tagad ar uzlādētu akumulatoru nestartējas?"

Nee neee, akis vairakkart ladets un griez kaa tecilu, suknis pats nevelk ieksa degvielu nemaz. Ir ir taa kaite ka aizgaja kaukas ciet.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5 td 99.gada degvielas suknis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online