|
galloss

3 ziņas
PM
|
2017-01-25 15:55:22
Sveicināti!
Ceru ka bus kāds kas spēs man palīdzet ar manu ķibeli. Man ir Chrysler Grand Voyager 3.3 2002. gada. Kad pagriežu aizdedzes atslēgu uz acc režīma vēl neiedarbinot auto viss strādā normāli. Tiklīdz piešķiļu auto tā nedarbojas: *logu tīrāmās slotiņas
*nepūš vairs gaisu
*nedarbojas radio
*nedarbojas elektriskie logi viss pārējais darbojas, gan salona un paneļa apgaismojums, gan gaismas u.t.t. Esmu bijis jau divos servisos kur meistari ir slēguši pie saviem datoriem un neko nav atraduši. Labākais ko esmu saņēmis no viņiem ir ka man mašīnā ir iemitinājies poltergeists.
Tāpēc griežos pēc palīdzības pie jums. Varbūt kādam kādreiz ir bijusi līdzīga ķibele un kā to atrisināt? Būšu pateicīgs par jebkādu noderīgu informāciju.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
sando2008

186 ziņas
PM
|
2017-01-25 17:11:26
Es sāktu ar drošinātājiem un relejiem,un tiem pienākošajiem vadiem.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
munds

477 ziņas
PM
|
2017-01-25 19:27:29
Izskatās pēc bojātiem aizdedzes atslēgas kontaktiem.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Dimitil

652 ziņas
PM
|
2017-01-25 20:21:27
munds: "Izskatās pēc bojātiem aizdedzes atslēgas kontaktiem."
+++
Es arī piekrītu.
Releji un drošinātāji NEPRIČOM, jo tad nestrādātu nekad!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
InsekC

377 ziņas
PM
|
2017-01-25 20:38:08
Dimitil: "
+++
Es arī piekrītu.
Releji un drošinātāji NEPRIČOM, jo tad nestrādātu nekad!" Ņem provlampu un paskaties kas uz atslēgas kontaktiem ir. Protams, vispirms izdrukā sava auto elektrisko shēmu - nu to daļu, kas pie atslēgas. Nu nav tur nekāda kosmosa zinātne un sarežģīta ELEKTRONIKA, tikai pamatskolas fizika (elektrība).
Atbildēt uz šo ziņu
InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG
|
|
draudziņš

83 ziņas
PM
|
2017-01-26 10:33:22
galloss: "Sveicināti!
Ceru ka bus kāds kas spēs man palīdzet ar manu ķibeli. Man ir Chrysler Grand Voyager 3.3 2002. gada. Kad pagriežu aizdedzes atslēgu uz acc režīma vēl neiedarbinot auto viss strādā normāli. Tiklīdz piešķiļu auto tā nedarbojas: *logu tīrāmās slotiņas
*nepūš vairs gaisu
*nedarbojas radio
*nedarbojas elektriskie logi viss pārējais darbojas, gan salona un paneļa apgaismojums, gan gaismas u.t.t. Esmu bijis jau divos servisos kur meistari ir slēguši pie saviem datoriem un neko nav atraduši. Labākais ko esmu saņēmis no viņiem ir ka man mašīnā ir iemitinājies poltergeists.
Tāpēc griežos pēc palīdzības pie jums. Varbūt kādam kādreiz ir bijusi līdzīga ķibele un kā to atrisināt? Būšu pateicīgs par jebkādu noderīgu informāciju.
man arī bija šitāda štelle,bet man bija tā ka pēckāda laika braucot,vai stāvot ieslēdzās radio ,un ta jau viss aizgāja.
man vaina bija kkur vados,pravodka bija sakususi,un vēl visād brīnum.jāmeklē labs zinoš elektriķis
"
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
draudziņš

83 ziņas
PM
|
2017-01-26 10:34:59
galloss: "Sveicināti!
*nepūš vairs gaisu
*nedarbojas radio
man arī bija šitāda štelle,bet man bija tā ka pēckāda laika braucot,vai stāvot ieslēdzās radio ,un ta jau viss aizgāja.
man vaina bija kkur vados,pravodka bija sakususi,un vēl visād brīnum.jāmeklē labs zinoš elektriķis
"
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
draudziņš

83 ziņas
PM
|
2017-01-26 10:37:02
draudziņš: ""
man vaina bija kkur vados,pravodka bija sakususi,un vēl visād brīnum.jāmeklē labs zinoš elektriķis "
Atbildēt uz šo ziņu
|