RVS un XADO » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » RVS un XADO

Lapas: 1 [2] 3 4 5
RVS un XADO ( 10322 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Es vecajaa busaa biju iegaazis, nekaads juutamas atskiriibas nebija! Shie liidzeklji ir lai pasargaatu dzineeju, transmisiju no izdiluma, izdilushaam uzparikteem nekas nepaliidzees

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Andrej: "Nu vai tad ir tikai viens cilvēks kas ir šos līdzekļus mēģinājis :?: :?: :?: Atsaucieties :!: :!: :!: :shock: :shock:"

par konkreeto subj neko pateikt nevaru, bet ir bijusi pieredze ar senos laikos razhoto MOLILAT (vai kautka taa). tad luuk iipashiibas un pielietojuma neerkjis aptuveni ka shim muusdienu briinumam. es tad to noleemu pameegjinaat apmeeram 15 gadus vecam benziin autinjam, jo shamajam taka pa daudz garshoja ellja. rezultaac - juutami samazinaajas eljas pateerinjs apmeeram liidz 2 l uz 10t/km, tas forshi
samainiiju elju pret jaunu un nekaadu briinumliidzekli vairs nepieleeju - eljas pateerinjs vismaz divkaarshojaas... sicinaajumus izdariet pashi, nezinu, kam jaanotiek, lai experimeteetu uz sava auto dzineeju, kur nu veel uz kaarbu... īstas brīnumzāles nebūs par velti...

p.s. tajaa SUBJ lapaa ir kantori, kas lieto sho briinumliidzekli, varbuut vaig sazinaties ar vinjiem, ka tas iedarbojas uz lokomotiives dzineejiem

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

kirils33

76 ziņas

PM

Neviena ķīmija sadilušu detaļu resnāku nepataisīs.Iemērcat detaļu XADO vai citā ķīmijā,pēc nedēļas paņem mikrometru un pamēri,tad būs skaidrs ka tas viss ir fufels.

Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks2120

55 ziņas

PM

Elf! Es Tev nepiekrītu,jo tu nezini Xado darbības principu.Ja nēsi pats izmēģinājis,tad vismaz ieej mājas lapā un izlasi WWW.XADO.LV.
SORY[/url]

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

TDI

215 ziņas

PM

PN visiem paargudriishiem no seerijas pats lietojis neesmu , bet visu par to zinu .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Dudziks2120

55 ziņas

PM

Labdien.RVSam es nepiekrītu kādreiz mēģināts.XADO ir cita lieta.Agrāk tika izmēģināts uz MB vairākim -iznākums satricinošs.Tagad apstrādāju savu CV (motoru;ātrum kasti;stūres pastiprinātāju un cilindrus),pēc apmēram 300-400 Km savu kreiseri pazīt nevarēja -iet kā bitīte(samazinājās trokšņi; vibrācija un vispār kamēr pats neizmēģināsi nejutīsi)
Pat mana sieviņa blakus sēdot un neko nejēdzot mašīnās teica cita mašīna.VOT!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

delxx

39 ziņas

PM

iekš http://www.xadoshop.com/instructions.html rekstīc
DO NOT use for automatic gearboxes!

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

TDI

215 ziņas

PM

Dudziks2120"]Labdien.RVSam: "

par RVS nepateikshu , nau lietoc , bet XADO ir O.K.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » RVS un XADO
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online