spoguļu dačiks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » spoguļu dačiks

Lapas: [1]
spoguļu dačiks ( 1617 )
draudziņš

83 ziņas

PM

nedarbojas abi spoguļi,nomainīju dačiku,bet tāpat,varbūt kāds var ieteikt kur meklēt vainu,drošinātāji,releji.es tur paskatij,bet tā arī gudrs netiku.ko var darīt lietas labā.
paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Kas tas pa spoguļa dačiku ?!?!?!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tas tapec ka ir tadi kas doma ka voyagers ir tikai viens tads kas vinam ir un nav starpibas razots 1990 gada vai 2016 un ej nu tagad izzile par kuru paaudzi iet runa un ko tadam atbildet beigas veeel uzdirsiis ka forums ir neaktiivs un neveins nevar, negrib palidzet

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

draudziņš

83 ziņas

PM

Ezis2: "Tas tapec ka ir tadi kas doma ka voyagers ir tikai viens tads kas vinam ir un nav starpibas razots 1990 gada vai 2016 un ej nu tagad izzile par kuru paaudzi iet runa un ko tadam atbildet beigas veeel uzdirsiis ka forums ir neaktiivs un neveins nevar, negrib palidzet "

ļoti atvainojos,laikam ne tā formulēju.es biju domājis tos pribanbasus ar kuriem regulē spoguļus,elektriskos.
town&contry 2002 g.
kaut ka tā.paldies

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

draudziņš: "
ļoti atvainojos,laikam ne tā formulēju.es biju domājis tos pribanbasus ar kuriem regulē spoguļus,elektriskos.
town&contry 2002 g.
kaut ka tā.paldies
"

Ja pareizi sapratu, tad runa ir nevis par kaut kādu "dačiku" (sensoru, devēju), bet par slēdzi ar kuru regulē spoguļu stāvokli.

Tur jāņem multimetrs, vai pat labāk provlampiņa un jāskatās uz kuriem vadiem ir 12V un kur nav.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

draudziņš

83 ziņas

PM

InsekC: "

Ja pareizi sapratu, tad runa ir nevis par kaut kādu "dačiku" (sensoru, devēju), bet par slēdzi ar kuru regulē spoguļu stāvokli.

Tur jāņem multimetrs, vai pat labāk provlampiņa un jāskatās uz kuriem vadiem ir 12V un kur nav.
"

paldies,jā.es bij domājs,ka ir kāds drošinātājs ko nomaina un aiziet

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » spoguļu dačiks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online