Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.
| Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. ( 5187 ) | |
|
uldise
|
2017-01-09 12:08:11 "Vel jautajums.Var ielikt to borta kompi no cita chrayslera." man ir 12 gada Dodge GC, arii versija bez borta kompja - izveicu variantu, ka mainiju visu spidometru + kreisaas puses pogas uz stuures.. (to visu atradu krievu forumos..) Dodge GC '12 3.6 |
|
Andris. Prikna
|
2017-01-09 13:38:35 Man uzreiz ne ieslēdzas. Jāgaida divas minūtes. Esi gaidījis? Tu paceļot auto webasto iekārtu atradi? Man arī nekāda indikācija nedeg, domāju ka izrauta diode jo iepriekšējais saimnieks nesaprata ko tas nozīmē (to pašu izdarīja ar ABS LED). Iedarbina, sagriez visu uz max un pagaidi. Kā arī jādara tas aukstumā. Varbūt garāžā tev pārāk silti? 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Alexxx
|
2017-01-09 17:43:45 "Man uzreiz ne ieslēdzas. Jāgaida divas minūtes. Esi gaidījis? Tu paceļot auto webasto iekārtu atradi? Man arī nekāda indikācija nedeg, domāju ka izrauta diode jo iepriekšējais saimnieks nesaprata ko tas nozīmē (to pašu izdarīja ar ABS LED). Iedarbina, sagriez visu uz max un pagaidi. Kā arī jādara tas aukstumā. Varbūt garāžā tev pārāk silti? "Esu i gaidijis un ari speciali ara atstajis lai butu auksts bet nekā.Laikam vinjam pašam bus "kirdik" Labi ka vismaz piesildas salons i bez vinja. |
|
Andris. Prikna
|
2017-01-09 19:04:43 Hm, mans webasto salonu nesilda. Nedomāju ka citiem arī to dara. Šis ir paredzēts uzsildīt motoru ātrāk. Silda šķidrumu. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Alexxx
|
2017-01-09 20:38:59 "Hm, mans webasto salonu nesilda. Nedomāju ka citiem arī to dara. Šis ir paredzēts uzsildīt motoru ātrāk. Silda šķidrumu.Es zinu ka webasta usilda tosolu.Lidz arto i siltais gais ies salona atrak.Man diezgan atri usilst motors.Ar termostatu problemu nav.Vienkarši gribas lai mašina strada vis kā tam jabut.Esmu no tadiem cilvekiem ka visam ir jabut kā vajag.Labi.Paldies par visu.Kad bus laiks tad i pačelošu to webasto.Kā sakot bus japarkfalicejas par webasto meistaru.Hi hi hi.Ja kādam vajag palidzibu droši rakstat. |
|
Andris. Prikna
|
2017-01-10 08:51:12 Ja tev ātri uzsilst tad webasto varbūt arī strādā. Man šobrīd ārā ir ap +5 no rītiem un ja webasto ne ieslēdzas tad kādas 20 min vajag. Varu paspēt nobraukt 10 min un tikai tad uzsils. Ar webasto dažas minūtes un jau pamazām kāpj. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Alexxx
|
2017-01-10 12:29:16 "Ja tev ātri uzsilst tad webasto varbūt arī strādā. Man šobrīd ārā ir ap +5 no rītiem un ja webasto ne ieslēdzas tad kādas 20 min vajag. Varu paspēt nobraukt 10 min un tikai tad uzsils. Ar webasto dažas minūtes un jau pamazām kāpj.Nu protams ka min 10 vajag pabraukt un ir labi.Webasto man točna nestrada.Da i nelidišu tur.Nav vinja vajadziga.Nav tik auksti latvija lai vinju lietotu patstavigi un plus kieko degvieku patere vinja. |
|
IlmarsG!!
|
2017-01-10 13:28:05 Lieku degvielu patērē katra minūte ar neiesilušu dzinēju. |
| Lapas: 1 [2] 3 4 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.