Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. » Tehniski jautājumi
Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.
| Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. ( 5188 ) | |
|
Alexxx
|
2017-01-11 17:48:47 "Pareizi visu saprati.Nav neka.Tukš pilnigi.Pats nesaprotu.Un klima itka ir .Vismaz uzraksts ir bet regulejas vis manuali.Tā saucamas krutilkas. Man viņš ir 31.12.2005 gads |
|
Alexxx
|
2017-01-11 17:50:16 " Pareizi visu saprati.Nav neka.Tukš pilnigi.Pats nesaprotu.Un klima itka ir .Vismaz uzraksts ir bet regulejas vis manuali.Tā saucamas krutilkas. Man viņš ir 31.12.2005 gads"Un man cik mašinu ir bijis vienmer trapas tukšas komplektacijas.Besi arā. |
|
Zuris
|
2017-01-11 22:14:38 "Varbut kāds zin vai ir iespeja ielikt borta kompi ja nav tāds bijis iepriekš." var .nepieciešams griestu kompis ar kabeli un temperatūras sensors āra temperatūrai,visu saštepselē un priecājies . Town@country2002 un citi voyageri |
|
Zuris
|
2017-01-11 22:17:17 " Un man cik mašinu ir bijis vienmer trapas tukšas komplektacijas.Besi arā." noteikti pamatfaktors pērkot auto bija zema cena, Town@country2002 un citi voyageri |
|
Alexxx
|
2017-01-11 23:52:57 "Cena bija diezgan zema un viens tik chryslers bija tur uz pardošanu.Bet no paša sākuma bija griba nopirkt Audi A6 bet sanaca ka nopirku šo.Es pirmo reizi 10 gadus atpakal kad izbraucu ar chraysleri viņš man iepatikas.Baigi erts un forš.Pirms man bija daudz dažadas mašinas.Opel Vivaro.Mercedrd e klases.Mazda.Toyota.Fords.Un.t.t. Un labakais un ertakais ir chryslers kā ģimenes auto.Šis visas mašinas man bija kad es dzivoju arzemes.Šeit Lv dzivojot nevaretu atļauties mašinas mainit kā zeķes LOL..... Aaaa un aras tempereturas dačiks man ir mašina.Redzeju bampera priekšs stav. |
|
PASSATizhi
|
2017-01-12 00:09:19 pilna komplektācija un pliks auto, ir divas, pavisam dažādas un nesalīdzināmas automašīnas. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Alexxx
|
2017-01-12 15:00:39 "Neesmu zinātniski mērījis, bet piefiksēju ka ja es neuzsildu dzinēju aukstā laikā pēc ilgākas stāvēšanas , tad ar 20 litriem 100 km nobraukt pa pilsētu nevaru. Ja izdodas uzsildīt, mierīgi 15-16 litri. Neesmu zinātniski mērījis, bet es katru 1dienu uzpildu 20litrus, piefiksēju kurā vietā bija bultina un tad skatos vai sanāk. Vasarā nekādu problēmu, ziemā jāsilda. Var jau būt ka man ir arī citas tehniskas problēmas, bet ne uzsildīšana ir vienīgais ko dažreiz grēkoju. "Cau.Varbut zini kur var nopirkt letak notora spilvenu priekšejo.Galigi ir pi...s vinjam. |
|
Tigeris
|
2017-01-12 15:43:18 " Cau.Varbut zini kur var nopirkt letak notora spilvenu priekšejo.Galigi ir pi...s vinjam." kā reizē tā detaļa,kur vislabāk darbojas teiciens"skops maksā divreiz".. Ja ar līdzekļiem švaiki,tad labāk skaties kādu mehāniski veselu no šrota,bet vismaz orģinālu... |
| Lapas: 1 2 3 [4] 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.
Iet uz:
Pašlaik online:
Neviens nav online