Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. ( 5188 )
Alexxx

20 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Lieku degvielu patērē katra minūte ar neiesilušu dzinēju."
Nu ari pareizi sacits.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Neesmu zinātniski mērījis, bet piefiksēju ka ja es neuzsildu dzinēju aukstā laikā pēc ilgākas stāvēšanas , tad ar 20 litriem 100 km nobraukt pa pilsētu nevaru. Ja izdodas uzsildīt, mierīgi 15-16 litri. Neesmu zinātniski mērījis, bet es katru 1dienu uzpildu 20litrus, piefiksēju kurā vietā bija bultina un tad skatos vai sanāk. Vasarā nekādu problēmu, ziemā jāsilda. Var jau būt ka man ir arī citas tehniskas problēmas, bet ne uzsildīšana ir vienīgais ko dažreiz grēkoju.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Alexxx

20 ziņas

PM

Andris.: "Neesmu zinātniski mērījis, bet piefiksēju ka ja es neuzsildu dzinēju aukstā laikā pēc ilgākas stāvēšanas , tad ar 20 litriem 100 km nobraukt pa pilsētu nevaru. Ja izdodas uzsildīt, mierīgi 15-16 litri. Neesmu zinātniski mērījis, bet es katru 1dienu uzpildu 20litrus, piefiksēju kurā vietā bija bultina un tad skatos vai sanāk. Vasarā nekādu problēmu, ziemā jāsilda. Var jau būt ka man ir arī citas tehniskas problēmas, bet ne uzsildīšana ir vienīgais ko dažreiz grēkoju. "
Nu man sanak ar 2.8 dizeliti kautkur ap 9 litri jauktais.Biju domajis ka vairak edis bet nee.Esmu apmierinats.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Tad jau vispār nav par ko sūdzēties. Es tādu patēriņu tikai uz lielceļa varu dabūt. Bet ko tu domā ar jauktais. Ja es brīvdienas izbraucu 300km atpūtā un tad pabraucu pa pilsētu nedēļu man arī tikai 9 rāda, bet to nedēļu es mazāk kā 50 km nobraucu. Vai tas skaitās jauktais?
Kaut kā grūti noticēt ka pilsētā ar automātu tu spēj tik mazu patēriņu dabūt, pie tam tagad ziemā ar apkuri utt.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Tigeris

576 ziņas

PM

Alexxx: " Nu man sanak ar 2.8 dizeliti kautkur ap 9 litri jauktais.Biju domajis ka vairak edis bet nee.Esmu apmierinats."

Tu to patēriņu vērtē pēc kompja rādijumiem jeb kalkulē pēc reāli ielietā bākā?
Kompis gan parasti precīzi rāda tikai jaunam dzelzim,Tiklīdz sprauslas padilst
rādijumi sāk atķiries,jo patēriņs tiek vnk kalkulēts pēc sprauslu atvēršanas impulsu laika.
Man, piemeram, reālais vasarā ir ap 0,5-06L vairāk ,ziemā pat 1L. Neesmu ari nekur dokumentācijā
atradis,vai Webasto norītais ari tiek ierēķināts,ticamāk ka nē,jo tam ari ir vēl 3 jaudas režimi,kas slēgājas
automātiski jau pašā webasto,atkarībā no sķidr.temperat..

Atbildēt uz šo ziņu
Alexxx

20 ziņas

PM

Varbut kāds zin vai ir iespeja ielikt borta kompi ja nav tāds bijis iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
uldise

21 ziņas

PM

Alexxx: "Varbut kāds zin vai ir iespeja ielikt borta kompi ja nav tāds bijis iepriekš."

es taa kaa augstaak jau rakstiju, ka saveejam ieliku.
man ir 12. gads.. vairaak info meklee sheit: http://forum.chrysler-dodge.ru/index.php?showforum=111 un taalaak attieciigi sava gada modeli..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC '12 3.6

Tigeris

576 ziņas

PM

Alexxx: "Varbut kāds zin vai ir iespeja ielikt borta kompi ja nav tāds bijis iepriekš."

pag,ko Tu sauc par kompi? Tu gribi teikt,ka Tev nav pat augšejās griestu konsoles ar info indikāciju
(temperatūra,degvielas atlikums)..?? Ok,manuālī ir pieminētas versijas bez klimatkontroles,ar manuālo
apsildes regulāciju,bet bez konsoles- nav redzets? Je es kautko nesaprotu?? 2,8CRD tak sāka nākt tik no 2001gada?
Apgaismojiet..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online