Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.

Lapas: [1] 2 3 4 5
Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos. ( 5184 )
Alexxx

20 ziņas

PM

Sveiki.Esmu jauns Chraysler Voyager 2.8crd ipašnieks.Var kads palidzet.Esmu pats automehanikis bet ar chraysler nēsu ņemies nekad.Lieta tāda ka man nestrada Webasta.Kā vinju parbaudit neņemot vinju nost.Varbut kautkads drošinatais vinjam ir.Tad vēl netaisas kreisas sānu durvis vaļa.Itka ir nobloķejies zamoks.Varbut ir kāds normals meistars kas zin vairak par tiem chrysleriem.Budu ljoti pateicigs ja kāds palidzes tados jautajumos.Un es varu palidzet citu marku automašinu jautajumos. Mans num 25646446 Paldies..

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Kāpēc domā ka webasto nestrādā? Tev ir papildus displejs priekš viņa vai nav? Citiem ir panelī lampiņas, trīs bultiņas vai kas tamlīdzīgs. Man nav, nekā, bet strādā.
Vai tu zini kā viņu iedarbināt?
Bākai ar degvielu jābūt vismaz trešdaļai pilnai, bet viņš laikam ņemot patēriņu un pret atlikušajiem km, es vienmēr mēģinu turēt pusi bākas.
Tad apkuri jāslēdz uz hi auto. Pēc kādām 2 minūtēm man parasti ieslēdzas.
Pamēģini. Tur var uzreiz sajust ka papildus motoriņš zem auto ieslēdzas.

Par durvīm ir bijušas tēmas.
Labs forums http://www.chryslerforum.co.uk un http://www.chryslerforum.com

Viss šis tur aprunāts. Durvis noteikti.

Alexxx: "
Sveiki.Esmu jauns Chraysler Voyager 2.8crd ipašnieks.Var kads palidzet.Esmu pats automehanikis bet ar chraysler nēsu ņemies nekad.Lieta tāda ka man nestrada Webasta.Kā vinju parbaudit neņemot vinju nost.Varbut kautkads drošinatais vinjam ir.Tad vēl netaisas kreisas sānu durvis vaļa.Itka ir nobloķejies zamoks.Varbut ir kāds normals meistars kas zin vairak par tiem chrysleriem.Budu ljoti pateicigs ja kāds palidzes tados jautajumos.Un es varu palidzet citu marku automašinu jautajumos. Mans num 25646446 Paldies..
"

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Tigeris

576 ziņas

PM

Alexxx: "
"

Par Webasto: Andris jau lielāko daļu ieteikumu te patieca.Vel vari apskatīties pie kapota labās puses enģes konektoru(škiet ar 5-6 izvadiem),vai ir sasprausts
kopā ,varbūt izkustināt. Pēc manuāļa ,lai webasto ieslēgtos ,vaditāja puses klimai jābut vismaz +22, nav obligāti likt HI.
Drošinātāja,cik zinu,viņam atsevišķi nav, vismaz man shēmā neizdevās atrast lai vasarā atslēgtu.
Ja viss iepriekš minētaie nelīdz,brauc uz servi kas krāmejas tieši ar silditajiem,piem GESTE (ask Google)
Pie šis ierīces ar vienkāršu pabakstīšanu nekas līdzets nebūs,programma pēc kuras viņs darbojas ,vēdinās utt ir pietiekami
sarežģita,lai tur nemēģinātu ko noīsināt..

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Opā, nezināju ka +22 mums uz salas visi saka HI, varbūt drošības pēc. Es jau bāku arī pusē turu jo itkā var mazāk, bet tad man ne ieslēdzas vienmēr ja daudz pa pilsētu braukts.
Es ieslēdzu HI auto un visas temperatūras uz HI

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Tigeris

576 ziņas

PM

Andris.: "Opā, nezināju ka +22 mums uz salas visi saka HI, varbūt drošības pēc. Es jau bāku arī pusē turu jo itkā var mazāk, bet tad man ne ieslēdzas vienmēr ja daudz pa pilsētu braukts.
Es ieslēdzu HI auto un visas temperatūras uz HI
"

Viņiem man, škiet tās smadzenes tur pa versijām ar vēl atsķiras un ir vēl kādi papildus nosacijumi.
Manam citreiz ir jāliek pat zemākā ,lai NEIESLEGTOS vēsākā vasaras rita.,citriez pietiek uzlikt zem +22C
Tāpat kā klimas panelim ir labās/kreisā puses versijas. Visas indikācija vienādas,tik Webasto vadās
no attiecīgasa "vaditāja" puses. Man eiropietim iepreikš kāds ielicis Angļu smadzenes klimai,līdz ar to
Webasto vadās ar labās puses temperatūru.

Atbildēt uz šo ziņu
Alexxx

20 ziņas

PM

Andris.: "Kāpēc domā ka webasto nestrādā? Tev ir papildus displejs priekš viņa vai nav? Citiem ir panelī lampiņas, trīs bultiņas vai kas tamlīdzīgs. Man nav, nekā, bet strādā.
Vai tu zini kā viņu iedarbināt?
Bākai ar degvielu jābūt vismaz trešdaļai pilnai, bet viņš laikam ņemot patēriņu un pret atlikušajiem km, es vienmēr mēģinu turēt pusi bākas.
Tad apkuri jāslēdz uz hi auto. Pēc kādām 2 minūtēm man parasti ieslēdzas.
Pamēģini. Tur var uzreiz sajust ka papildus motoriņš zem auto ieslēdzas.

Par durvīm ir bijušas tēmas.
Labs forums http://www.chryslerforum.co.uk un http://www.chryslerforum.com

Viss šis tur aprunāts. Durvis noteikti.
"

Nu degviela man vienmer vairak kā par pusi bākas.Man ir pati parasta komplektacija.Pat kompiša nav salona.Nekadu dačiku ari nav kas butu jaiesledz webasta.Man tikai tris bultinjas uz auksu un tur apakša i klusums.Biju pacelus mašinu.Izskatas tur vis ok.Rusas nav.Zaļais nav iemeties.Vel jautajums.Var ielikt to borta kompi no cita chrayslera.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Alexxx: " Nu degviela man vienmer vairak kā par pusi bākas.Man ir pati parasta komplektacija.Pat kompiša nav salona.Nekadu dačiku ari nav kas butu jaiesledz webasta.Man tikai tris bultinjas uz auksu un tur apakša i klusums.Biju pacelus mašinu.Izskatas tur vis ok.Rusas nav.Zaļais nav iemeties.Vel jautajums.Var ielikt to borta kompi no cita chrayslera."

Domāju,ka ielikt klimatkontroli no cita neizdosies,ja tāda nav bijusi -visi kompji (engine/body/heating-cooling) comunicē savā starpā pa CAN maģistrāli.
Līdz ar to gavenajam (engine) varētu būt cita softa versija.Tad tas jājautā cilvēkiem kas pārzin Voyager kompjus..jeb dīlerim TC motorā
Vispār iesaku tomēr sameklēt un novilkt lietotāja manuāli attiecigam gadam(pēc VIN) Nevar izslēgt,ka variantam bez klimatkontroles,eksistē vēl
kādas fīčas,kam "jaizpildās",lai Webasto ieslēgtos.Tāpat apšaubu,ka tam nav kontrollampas vispār-jabut dzeltenai paneļa augšeja konsolē kreisajā pusē,blakus
pagriezienam.

Atbildēt uz šo ziņu
Alexxx

20 ziņas

PM

Tigeris: "
Domāju,ka ielikt klimatkontroli no cita neizdosies,ja tāda nav bijusi -visi kompji (engine/body/heating-cooling) comunicē savā starpā pa CAN maģistrāli.
Līdz ar to gavenajam (engine) varētu būt cita softa versija.Tad tas jājautā cilvēkiem kas pārzin Voyager kompjus..jeb dīlerim TC motorā
Vispār iesaku tomēr sameklēt un novilkt lietotāja manuāli attiecigam gadam(pēc VIN) Nevar izslēgt,ka variantam bez klimatkontroles,eksistē vēl
kādas fīčas,kam "jaizpildās",lai Webasto ieslēgtos.Tāpat apšaubu,ka tam nav kontrollampas vispār-jabut dzeltenai paneļa augšeja konsolē kreisajā pusē,blakus
pagriezienam.
"
Nav vispar nekadu sledžu nekur.Izmekleju visu.Ninja sanak ka jaiesledzas tad kad pagriez silto gaisu un uz panela iedegas tās tris bultinas uz auksu. Bet nekas nenotiek.Klusums.Varbut kāds zin kur var dabut pa leto lieto disku skruves.Veikala maksa 2.50 kautka negribas maksat tik lielu sumu par 20 skruvem.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online