apgriezieni 2.8 crd » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » apgriezieni 2.8 crd

Lapas: 1 [2]
apgriezieni 2.8 crd ( 2618 )
migano

351 ziņas

PM

ne par tēmu, bet man reno laguna 2.2 dci skatē izmeta, ka par mazu apgriezieni - pie 4100 atdurās un uz 4080 atmet.
Braucot ļauj līdz 4800 uzgāzēt.
Cik cilvēki tik viedokļi.
Vieni saka nav jāierobežojās, citi - tā jābūt.
Bet tehniskajā rīga palūrēja kaut kur sarakstā un pateica, ka jāvar 4300 - 4600 uzgāzēt.
Protams, ar atgāzēm viss normās bija uz tiem 4080.

Vienīgais vēl var pie kāda ar Reno can clip diagnostikas verķi palūrēt. Bet esmu lasījis, ka tie, kam nav ķeksītis "ierobežot max apgr", tukšgaitā pirmoreizi gāzējot ar pedāli grīdā, ķeksītis automātiski uzstādās - aizsardzība tā kā.

Ir kādam viedoklis ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

ibiodizels

695 ziņas

PM

vienkāršākais būtu pie dīlera aizbraukt un papļāpāt,lai pastāsta cik max apgriezieni.Varbūt panelis vai ierobežotājs mainīts vai čipots...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Priekš savējā biju atradis, ka atgāzes mērot jāieskrienas apgriezieniem līdz 4600-4800. Tas mana modeļa Voyagerim.
Parasti augstāk par 4800 apgriezieni neceļas.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Priekš savējā biju atradis, ka atgāzes mērot jāieskrienas apgriezieniem līdz 4600-4800. Tas mana modeļa Voyagerim.
Parasti augstāk par 4800 apgriezieni neceļas.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Vakar pie TA piegāju pajautāt - visu esmu sariktējis, vai apgriezieni būs šķērslis - saka jā, nelaidīsim
Braucot vairākas reizes uzgāzēju brīvajā ripojot - var līdz 4800 uzgāzēt.
Mainot riepas, joka pēc pieslēdza Delphi obd2 testeri paskatīt, pateica, ka 2 kļūdas esot:
1) EGR - position sensor. Jā, es tīrīju EGR un ieplūdes to ... korpusu. Varbūt kļūda pirms tā bija
2) Intake Air Presure sensor circuit - tas laikam domās spiediena sensors, kas pastāsta turbopūtes stiprumu. Nu jā, to vajadzētu pārbaudīt, varbūt tikai iztīrīt vai mainīt.

Kļūdas nodzēsa, uz paneļa nekas vairs neizlec. Apgriezieni tāpat tukšgaitā virs 4100 negriež.

Manējais ELM327 šo reno nelasa to Torque mobilā programmas, vismaz kļūdas paskatītu.
Varbūt kāds zin kādu nopietnāku softu darbam ar elm327 ? To Reno Can Clip ķīnieti bails pirkt. Ticamākais variants ir ap 160 mārciņām, bet kur teikts ka tas visu lasa.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Tigeris

576 ziņas

PM

migano: "

Vakar pie TA piegāju pajautāt - visu esmu sariktējis, vai apgriezieni būs šķērslis - saka jā, nelaidīsim
Braucot vairākas reizes uzgāzēju brīvajā ripojot - var līdz 4800 uzgāzēt.
Mainot riepas, joka pēc pieslēdza Delphi obd2 testeri paskatīt, pateica, ka 2 kļūdas esot:
1) EGR - position sensor. Jā, es tīrīju EGR un ieplūdes to ... korpusu. Varbūt kļūda pirms tā bija
2) Intake Air Presure sensor circuit - tas laikam domās spiediena sensors, kas pastāsta turbopūtes stiprumu. Nu jā, to vajadzētu pārbaudīt, varbūt tikai iztīrīt vai mainīt.

Kļūdas nodzēsa, uz paneļa nekas vairs neizlec. Apgriezieni tāpat tukšgaitā virs 4100 negriež.

Manējais ELM327 šo reno nelasa to Torque mobilā programmas, vismaz kļūdas paskatītu.
Varbūt kāds zin kādu nopietnāku softu darbam ar elm327 ? To Reno Can Clip ķīnieti bails pirkt. Ticamākais variants ir ap 160 mārciņām, bet kur teikts ka tas visu lasa.
"

Vispirms atrod internetā,kāds protocols tiek izmantots Tava auto OBD sistēma,tad vari spriest vai konkretais interfeiss
un programmatūra to uztur. Piemēram Vojager 2002-2007 izmantojas protokols J1850, un arī tam vēl ir 2 ātruma paveidi.
Elm327 pēc būtības ir universālais interfeiss(mikroshēma),ar kaudzi protokolu atbalsta hardwari iekša,bet bez smadzenēm
Programmatūra jāmeklē atseviški,kas prot strādāt ar attiecigo ,Tev vajadzigo protokolu. Un ari tas vel atsķiras,cik labi
nozgats ražotājam , bieži vien lasās tikai daļa kodu informācijas..

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

Tigeris: "
Vispirms atrod internetā,kāds protocols tiek izmantots Tava auto OBD sistēma,tad vari spriest vai konkretais interfeiss
un programmatūra to uztur. Piemēram Vojager 2002-2007 izmantojas protokols J1850, un arī tam vēl ir 2 ātruma paveidi.
Elm327 pēc būtības ir universālais interfeiss(mikroshēma),ar kaudzi protokolu atbalsta hardwari iekša,bet bez smadzenēm
Programmatūra jāmeklē atseviški,kas prot strādāt ar attiecigo ,Tev vajadzigo protokolu. Un ari tas vel atsķiras,cik labi
nozgats ražotājam , bieži vien lasās tikai daļa kodu informācijas..

"

jābūt KWP FAST protokolam. Es te paķēmojos, viens bezmaksas rīks MotorData varēja pieslēgties, itkā lasīja DTC, bet ticību neizsauca, jo to kļūdas kodi mainījās pēc itkā dzēšanas un atkārtotas nolasīšanas
Sākotnēji P0045, P0711, tad tālāk P0711 paliku un pirmais kods pie katras reizes mainījās uz secīgo no virknes:
P009B Fuel pressure relief circuit/open
P002C ...
P002E ...
P0030 ...
P002D ...

Panelī šobrīd nekādas kļūdas, tikai ESP.

Bet,inetā atradu motoriem reno tādu lielumu kā "Max. no-load governed speed 4100 ± 100 (rpm)", kas nu ļoti atbilst tam ko mans motors izdod. Tikai mans reno ir 2002.gada, bet šis info par motoriem no 2005.gada.
Tā nu vari meklēt taisnību kamēr nelabi paliek, lai izietu TA, jo redz kaut kādai viņu bāzei neatbilst.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » apgriezieni 2.8 crd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online