Forums » Tehniski jautājumi » 2002.g. 2.5 crd.
| 2002.g. 2.5 crd. ( 5285 ) | |
|
dzd
|
2016-12-24 23:28:02 "a cenas kādas augstspiediena sūkņiem? es domāju lietotie, un ja remontēt vai ogres serviss sūkni remontēs ? Tev noteikti sūkni nav problēma, jāsāk ar degvielas padevi lidz sūknim, vai kur nesūc gaisu gārām, un tad ar sprauslām... ja tev sprauslām būs atplūde par lielu tad arī grūti pielaist.., tāpat jāparbauda degvielas reikā dozators, un spiediena devējs.. bez elektroiekārtas pieslēgšanas var iznākt nomaitīt to ko nevajag, un liekas naudas izmešana... |
|
anndris
|
2016-12-26 21:54:38 Nu aizķēros ar komentāriem, svetku deļ. Visa jezga iesākās ar to ka nevarēju normāli palaist. Dažreiz startēšana beidzās ar to, ka nosēdās aķis. Šobrīd ,pēc ceturtās sprauslas nomaiņas, problēmas vairs nav. Tāpēc arī tā diskusija, lai nebūtu bezjēdzīgi jātērē nauda. Pieredze tāda ka parasti servisos meistari notēlo ka saprot, un zin kas jādara. Bet reāli bieži vien klusībā domā(sāksim jaukt un tad jau jutīs). vienkāršākais variants pa |
|
Ezis2
|
2016-12-26 22:09:42 "Nu aizķēros ar komentāriem, svetku deļ. Visa jezga iesākās ar to ka nevarēju normāli palaist. Dažreiz startēšana beidzās ar to, ka nosēdās aķis. Šobrīd ,pēc ceturtās sprauslas nomaiņas, problēmas vairs nav. Tāpēc arī tā diskusija, lai nebūtu bezjēdzīgi jātērē nauda. Pieredze tāda ka parasti servisos meistari notēlo ka saprot, un zin kas jādara. Bet reāli bieži vien klusībā domā(sāksim jaukt un tad jau jutīs). vienkāršākais variants paBet logiski es tapec remonteju savejo pats ! vairuma gadijumu kad ir problema tad salasos seit infu un ir jau apmeram skaidrs kas veretu but par vainu, un parasti tiek trapits neparjaucot pus masinu.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
| Lapas: 1 2 3 [4] | |
Forums » Tehniski jautājumi » 2002.g. 2.5 crd.

es tapec remonteju savejo pats ! vairuma gadijumu kad ir problema tad salasos seit infu un ir jau apmeram skaidrs kas veretu but par vainu, un parasti tiek trapits neparjaucot pus masinu.