2002.g. 2.5 crd. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2002.g. 2.5 crd.

Lapas: 1 2 [3] 4
2002.g. 2.5 crd. ( 5284 )
JurisB

179 ziņas

PM

anndris: "
JurisB: "

Perfekti nostāstīji, liels paldies.! Ar ēteri arī braucu, jau 3x kurbulēju. vietējie dīzelservisi man nepatīk. plānoju uz ogres kluba servisu janvārī. no madonas patālu. A vēl jautājums- tas ventilim līdzīgais, kādam nolūkam viņš domāts?"

Pamērīt bākas sūkņa spiedienu, lai nav jādarā, kā tu - jaucot, arī atgaisot (ja pats neizdzen). Moš vēl-k-kam var noderēt, piemēram ieraut gaisu. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

sando2008

186 ziņas

PM

P 1120 nozīmē, ka reikā pa zemu spiediens. Skaties sprauslas, spiediena vārstu vai sūkni.
To ventīli vienmēr izmantoju gaisošanai.
Pie jebkuras manipulācijas ar degvielas sistēmu.

Atbildēt uz šo ziņu
anndris

28 ziņas

PM

nu šodien izskrūvējuto ventīli.Izpūtu ar 7atm. tādiem īsiem pūtieniem .Saliku atpakaļ,pielaidu( siltā cehā,tiko da lūpai salādēts aķis-pieleca6-7 sekundēs). Rūcošai iespiedu ventili un ārā nekas nenāca,pēc brīža noslāpa,laikam sarāva gaisu caur ventīli. Pēc tam ieslēdzu aizdedzi lai bākas sūknis rūc- caur ventili ar spiedienu nāk ārā. Pēc tam noņēmu atplūdes trubu kur tā pienāk pie reikas. pie reikas noglušīju. Tātad no 4 sprauslām rūcosai mašīnai pa minūti ap 100 grami satecēja. Tad jau laikam sūknis? Par to spiedien vārstu nesapratu,kur viņš atrodas un kā darbojas?

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Gaisošana notiek pie neiedarbināta dzinēja. Man nav speciālās gaisošanas trubas, ko uzlikt uz ventīļa. Tāpēc man ir 30 cm gara truba ar iekšējo diametru 10 mm. No vecas loga tīrītāja slotiņas paņēmu metāla stienīti, kas notur slotiņas gumiju. Saliecu galu vienu tā, lai var uzspiest uz ventīli. Otru galu pārlociju uz pusēm tā,lai uzmaucot uz ventīļa gumiju un ielieko stienīti paliek 1 cm gājiens spiešanai uz ventīli. Un tad pagriežam aizdedzi līdz sāk bākas sūknis strādāt un spiežam uz ventīli un trubas galu liekam burkā tā, lai degviela pārsedz trubas galu, lai nerauj gaisu iekšā. Notecinam kādu 1 l līdz gaiss nenāk un lieta darīta. Ir tāds lauku pasākums, bet ir ok. Manuprāt, 100 ml ir pa daudz atplūde min.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Es domāju ka sprauslas netur.Nopērc lielās šprices,atvieno sprauslām atplūdes,iespraud galos sprices un darbini.2min ap 10ml ir ok,ja vairāk-būs slikti.Tiko testējām 2sprauslām 1min/20ml! Jāstartē bij ap 20 sec lai pielaistu.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Man restaurētai sprauslai 12 ml min. Mainīja smidzinātāju, vārstu un adatu. Bet uzskatu, ka RP diesel apčakarēja un vārstu nenomainīja,jo atplūde pirms tam arī bija 12 ml min. Un man nerestaurētai sprauslai 4 ml min. atplūde.

Atbildēt uz šo ziņu
anndris

28 ziņas

PM

sando2008: "Man restaurētai sprauslai 12 ml min. Mainīja smidzinātāju, vārstu un adatu. Bet uzskatu, ka RP diesel apčakarēja un vārstu nenomainīja,jo atplūde pirms tam arī bija 12 ml min. Un man nerestaurētai sprauslai 4 ml min. atplūde."

Šorīt mērīju atplūdi.12sekundes- 3 sprauslām -2 ml, un pēdējai 5.sanāk ka minūtē trijām pa10 mll,un vienai 25.Jādomā ka diagnoze skaidra.Liels paldies visiem par līdzdalību, daudz jauna uzzināju. Nomainīšu sprauslu tad noziņošu.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

anndris: "

Šorīt mērīju atplūdi.12sekundes- 3 sprauslām -2 ml, un pēdējai 5.sanāk ka minūtē trijām pa10 mll,un vienai 25.Jādomā ka diagnoze skaidra.Liels paldies visiem par līdzdalību, daudz jauna uzzināju. Nomainīšu sprauslu tad noziņošu."

Maza tev tā atplūde.
es pašlaik ar tādu 1 braucu bez problēmām.
Man tavi simptomi bija, kad kopējā atplūde bija pāri par 150ml/min.

Arī 3 sprauslas remontēju RP Diesel - pēr remonta ap 12 ml/min atplūde katrai.
Grāmatā man ir pierakstīti man visi dati pirms/pēc remontiem, pēc 20k nobraukuma precīzi- tik grāmata nav pie rokas...

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » 2002.g. 2.5 crd.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online