oriģinalā magnetola mp3? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » oriģinalā magnetola mp3?

Lapas: 1 [2]
oriģinalā magnetola mp3? ( 2739 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man ir tads naivs jautājums, Nafigam? tas ekrāns nav izmantojams. ja vēl nevajag disku mainītāju, tad kāds ir pamatojums meklēt un likt to galvu? ja viņa jau ir iekš auto, cits jautājums, ēst jau neprasa. bet visādi citadi nekada jēga no viņas nav.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

PASSATizhi: "man ir tads naivs jautājums, Nafigam? tas ekrāns nav izmantojams. ja vēl nevajag disku mainītāju, tad kāds ir pamatojums meklēt un likt to galvu? ja viņa jau ir iekš auto, cits jautājums, ēst jau neprasa. bet visādi citadi nekada jēga no viņas nav."

Ik pa laikam ievēroju šo topiku un mani nepameta tieši šis pats jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

AnsisR: "

Ik pa laikam ievēroju šo topiku un mani nepameta tieši šis pats jautājums. "

Vel jau premium audio sistēmai(kā apzimejas manuāli) jaudas gala pakāpes bija atseviškī,laikam kaut kur
virs pakaļejā riteņa obšivkas. Ja līdz šim stāvējusi parastā maagnetola ar iebūvētu gala pakāpi, tad vispār
tur jājiens sanāk nesamērojams ar rezultātu.Tāpat labs jautājums vai pogas uz stūres konsoles ari klausīs...

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Nu ja mp3 nelasa tad nav jēgas

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

Nopirku kasetes adateri. Tās pāris stundas ko pavadu ceļā, kopā ar bērniem tāpat nevaru klausīties uz skaļāko, līdz ar to kvalitātes atšķirību nejūtu.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Dimitil: "Paložņaju pa forumu un google, neatradu konkretu atbildu uz jautājumu: vai kāda no V, GV, T@C 2001...2007 lasa mp3?"

veic pārbūvi un būs tev visas ekstras... Tas nozīmē pārbūve uz citu modeli, ja ir interese kā tas izskatās raksti, nosūtīšu bildi, [email protected]

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » oriģinalā magnetola mp3?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online