CGV 2.8 CRD 2007.g. vibrācija uz korpusu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CGV 2.8 CRD 2007.g. vibrācija uz korpusu

Lapas: [1] 2
CGV 2.8 CRD 2007.g. vibrācija uz korpusu ( 2723 )
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveicināti! Sen neesmu rakstijis te.
Vai kāds ir saskaries ar tādu ka paaugstinātu vibrāciju uz korpusu no motora? Varbūt CRD tas ir normāli.
Motora spilveni ir nomainīti, viens bija pavisam beigts. Itka palika labāk, bet tāpat jūtama.
Es saprotu, ka tas ir dīzelis un vibrācija ir normāla paradība, bet runa ir par nelielu diskomfortu braucot.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

sando2008

186 ziņas

PM

Deniss: "Sveicināti! Sen neesmu rakstijis te.
Vai kāds ir saskaries ar tādu ka paaugstinātu vibrāciju uz korpusu no motora? Varbūt CRD tas ir normāli.
Motora spilveni ir nomainīti, viens bija pavisam beigts. Itka palika labāk, bet tāpat jūtama.
Es saprotu, ka tas ir dīzelis un vibrācija ir normāla paradība, bet runa ir par nelielu diskomfortu braucot.
"
priekšējo spilvenu mainīji ?

Atbildēt uz šo ziņu
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

sando2008: " priekšējo spilvenu mainīji ?"

tieši priekšējo pirmo mainīju

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

sando2008

186 ziņas

PM

Ja sprauslas ok, tad paskaties vai nav izbeidzies atkal. Man pēc 2 mēn. Izbeidzās. Zem aķīša ir vēl kārbas spilvens,ko var paskatīties.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Spilveni un sprauslas. Nekas cits.
Itkā esot trīs spilveni, vai visus nomainījis esi?
Es priekšējo un aizmugurējo nomainīju, bet to sāna īsti nevaru saprast kur ir. Pazuda, bet gads jau gandrīz pagājis un ir atkal. Var jau būt ka tik bieži jāmaina, bet domāju ka problēma ir sprauslas. Kādreiz būs ja notestē.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

sando2008

186 ziņas

PM

Andris.: "Spilveni un sprauslas. Nekas cits.
Itkā esot trīs spilveni, vai visus nomainījis esi?
Es priekšējo un aizmugurējo nomainīju, bet to sāna īsti nevaru saprast kur ir. Pazuda, bet gads jau gandrīz pagājis un ir atkal. Var jau būt ka tik bieži jāmaina, bet domāju ka problēma ir sprauslas. Kādreiz būs ja notestē.
"
neorģinālie spilveni ir huiņa. Man ātri izstaipijās un sita uz kronšteina korpusu.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Kur nopirkt oriģinālos? TC Motors?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

sando2008

186 ziņas

PM

Cjdparts.lv 200 eur priekšējais. Es uzliku labu lietotu. Kādam varbūt ir paveicies ar labiem neorģinālajiem ... varētu padalīties ar info par ražotāju.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » CGV 2.8 CRD 2007.g. vibrācija uz korpusu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online