Grab sānu durvis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Grab sānu durvis

Lapas: 1 [2]
Grab sānu durvis ( 5021 )
DodiezS

103 ziņas

PM

kurmis rakstīja:[quote]a apsildi beņķim TC motoram ir pa velti jāsalabo" Kāpēc tā vari paskaidrot, jo manam arī tāds pats pigors, ka nestrādā apsilde abiem benķiem. TC tik vecai mašīnai jau nu par velti neko negribēs taisīt, vai varbūt tai opcijai ir "Lifetime varanty" tipa mūž garantija. Ar ko tas pamatots????

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

juris

429 ziņas

PM

es uzreiz pēc autiņa iegādes durvīs "sapičkāju" veco labo litolu.
a apsildi beņķim TC motoram ir pa velti jāsalabo.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

ja VIN neko neuzrāda, tad neko... http://oskin.ru/pub/chrysler-dodge/manuals/Miscellaneous/Recalls/Recall_D43.pdf
nu es nezinu, vai smāķis tagad palīdzēs, bet es sasmēreju visus roļikus un tā riktīgi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu skaidrs, nu paldies par to pašu. laikam jāiet lasīt manuāli

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

DodiezS"]kurmis: "a apsildi beņķim TC motoram ir pa velti jāsalabo"
Kāpēc tā vari paskaidrot, jo manam arī tāds pats pigors, ka nestrādā apsilde abiem benķiem. TC tik vecai mašīnai jau nu par velti neko negribēs taisīt, vai varbūt tai opcijai ir "Lifetime varanty" tipa mūž garantija. Ar ko tas pamatots????"

Atsaukums ir pamatots ar atsaukumu un tas ir saistošs dīlerim. TC Motors līdz šim godprātīgi šo pienākumu ir veicis.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Baigi negribās ar tām durvīm pašam burties un domāt, varbūt kads var ieteikt kurRīga šo regulēsan var veikt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

aigarsprei"]Pateicoties: " Man arī grabēja ne pa jokam. Jaucu durvis ciet un vaļā, smērēju un eļļoju visas iespējamās vietas, bet bez rezultātiem. Vakar nejauši piefiksēju vainu un novērsu pāris minūtēs. Varbūt varu palīdzēt, ja vien mums tā vaina ir vienāda. Tikai domāju, ka paskaidrot iespējams tikai pa telefonu

Atbildēt uz šo ziņu
yorenz

114 ziņas

PM

Vai kāds ir mainijis sānu durvīm vidēja sliedē tos mazos rullīšus?kur var iegādaties? T&C 2002

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Grab sānu durvis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online