Check engine » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Check engine

Lapas: [1] 2
Check engine ( 2976 )
Rony

29 ziņas

PM

Sveiki. Esmu noskatijos T&C 2002g 3.8 benzins / gāze! Izbraucot viss ir ok, bet visu laiku deg check engine! Pardevējs saka, ka tas ir tāpec, ka ir gāze! Vai tas tā var būt?

Kā arī kur Rīgā var piebraukt, lai pieslēdz paskatās?

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

Rony: "Sveiki. Esmu noskatijos T&C 2002g 3.8 benzins / gāze! Izbraucot viss ir ok, bet visu laiku deg check engine! Pardevējs saka, ka tas ir tāpec, ka ir gāze! Vai tas tā var būt?

Kā arī kur Rīgā var piebraukt, lai pieslēdz paskatās? "

ja pardevejs ta saka tad vajdzej parbaudit ko rada braucot uz benzinu. Manejam piemeram uz benzinu braucot Check Engine nedeg,parsledzoties uz gazi-iesledzas,braukaju jau 5 gadus nekada vaina,mana gadijuma vnk zinu precizi ka (Checks) ar gazi saistits, jo ari nolasot kludas rada tikai tas kuras saistitas ar 6 cilidriem, un vel tur kkads bij ar aizdedzi saistits punkts.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Dimitil

652 ziņas

PM

Man deļ gāzes cheks nedeg. Bet vispar deg, EGR vārsts, jo ir noglušīts. Un arī ne visu laiku.

Atbildēt uz šo ziņu
juriberz

13 ziņas

PM

Jebkurš elektriķis šo var nolasīt, sakarīgs arī sakarīgi nokomentēt. Esmu dzirdējis, ka uz TC Motoru gan nevajagot šādā sakarā braukt - cirvji.

Atbildēt uz šo ziņu
Reno2323

4 ziņas

PM

Man ir tāda paša lieta. Pieslēdzu pie kompja - katalizatora nepietiekama darbība. Atgāzes ir o.k. Jābrauc tikai.

Atbildēt uz šo ziņu
Reno2323

4 ziņas

PM

Man ir tāda paša lieta. Pieslēdzu pie kompja - katalizatora nepietiekama darbība. Atgāzes ir o.k. Jābrauc tikai.

Atbildēt uz šo ziņu
Rony

29 ziņas

PM

Kāds var ieteikt kur aizbraukt pieslēgt uz diagnostiku?

Atbildēt uz šo ziņu
saremajan

11 ziņas

PM

man tas Chech ar gāzi deg jau otram autinam.radiņam2015RAMAM ar visu garantiju ar///cik dzirdeju ka kompis nesaprotot.labāk braukt,nevis laist kllat meistarus ar apčuratiem nagiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Check engine
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online