Voyager pirkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Voyager pirkšana ( 6551 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Pilnigi visi auto sapust no iekspuses, metals kondense un tas mitrums no turienes ara nezust tik atri ka vajadzetu par to ka kautkur arpuse krasa bojata vispar neiet runa, logiski ka tur ruses."

Ja nav nekādi mehāniski bojājumi, tad nekas nepūst. Kam kad metālu pārklaj ar grunti, krāsu un laku! Var jau būt ka ražošanas brāķis, vai tehnoloģijas neieverošana un tt.
PS Par sliekšņiem esmu ievērojis kā tie sāk pūst dēļ Taisnroku Dankratu celāiem. Tas ir kā piemērs!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1672 ziņas

PM

Dimitil: "
Ja nav nekādi mehāniski bojājumi, tad nekas nepūst. Kam kad metālu pārklaj ar grunti, krāsu un laku! Var jau būt ka ražošanas brāķis, vai tehnoloģijas neieverošana un tt.
PS Par sliekšņiem esmu ievērojis kā tie sāk pūst dēļ Taisnroku Dankratu celāiem. Tas ir kā piemērs!
"
Esi kadreiz kadu bundzu sazadejis ? es esmu , tanis vietas kur metals savienojas blivi kopa un metinas ar vai bez punktu metinajuma ta katofarezes grunts netiek ieksa tur ir pliks metals un no tam vietam ari ar laiku sakas puusana.
Vel voyagerim pust slieksni tapec ka kads dolbajobs izdomajis ka tur stoikas un vel sur tur ir putas jasapuus lidz ar ko vini nealpo un nezust ara.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1672 ziņas

PM

Es iesaku visur kur vien iespejams izpust no ieksas ar specialu tam paredzetu pret korozijas vasku , neaceros kurs te to ieteica balonina vasks ar kadi 50cm garu trubinu kurai gala izkliedetajs baigi laba stella gadu atpakal parmetinaju arku dabiski no iekdas tur netiek neko normali izkrasot saputu tur visu ar to vasku un tagad pec gada skatos tur caur domkrata luku uz to visu un tur nav ne smakas no rusas ! bagaznieka vaku ari izputu taa kartigi
Brendi protams visdazadakie es izmantoju sitadu https://www.altaserviss.lv/lv/catalog/autokimija/antikorozijas-lidzekli/antikorozijas-lidzeklis-sleegtiem-dobumiem-boll-dzintara-aerosols-500-ml-bo001010/

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Es iesaku visur kur vien iespejams izpust no ieksas ar specialu tam paredzetu pret korozijas vasku , neaceros kurs te to ieteica balonina vasks ar kadi 50cm garu trubinu kurai gala izkliedetajs baigi laba stella gadu atpakal parmetinaju arku dabiski no iekdas tur netiek neko normali izkrasot saputu tur visu ar to vasku un tagad pec gada skatos tur caur domkrata luku uz to visu un tur nav ne smakas no rusas ! bagaznieka vaku ari izputu taa kartigi
Brendi protams visdazadakie es izmantoju sitadu https://www.altaserviss.lv/lv/catalog/autokimija/antikorozijas-lidzekli/antikorozijas-lidzeklis-sleegtiem-dobumiem-boll-dzintara-aerosols-500-ml-bo001010/
"

Zinu par to vasku. Izmantoju lielās bundžas priekš kompresora. Tikai ja sāk jau pūt, nav jēgas to uzpūst rūsai pa virsu.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

Dimitil: "
Zinu par to vasku. Izmantoju lielās bundžas priekš kompresora. Tikai ja sāk jau pūt, nav jēgas to uzpūst rūsai pa virsu.
"

Ir ir jēga, tikai jācenšās lai tā rūsa apstrādes brīdī tiešām ir sausa un tādās vietās vairākas reizes jāatkārto, jo rūsa savelk iekšā no vasku pirmos slāņus.
Nedomāju ka BOLL ir laba izvēle, man nepatika, pārāk biezs un pasauss pēc apstrādes.
Labākie šķiet Tectyl, Ninitrol ML-i.
Izkliedētājs labāks ir tam Tectyl , pagara šļauciņa un galā metāla dīzīte ar n-tajiem caurumiņiem.
Boll-am bija plastmasas trubele ar neizprotamu pļurkātāju gajā.

Kad iepirku pēdējo nissanu maximu no estiem, 92.gada, pirmais ko izdarīju, sapūtu ML-u sliekšņos, aizspārnu kabatās no bagāžnieka ... pēc pagājušās ziemas tur visur ir normāli.
Nu, jā, no apakšas grīdu ar grubuli pēc ML-a, kur likās rūsa varētu sākties, TA pat 1 par rūsu neielika ... nu labi, drosi vien palika žēl vecu autiņu

Protams, ir svarīgi to pietiekamā daudzumā pielietot. Sliekšņiem ~ 2 baloniņi .... nu bez 4-5 baloniņiem normāli nesastrādāsi kritiskās vietas.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pretrūsas pārklājumiem bieži vien rakstīts, ka tie iekapsulē jeb iekonservē rūsu. Ja tas strādā, tad ir jēga pūst arī virsū.
Šovasar apstrādāju rūsējušo rezerves riteņa disku. Lielo vairumu rūsas notīrīju ar smilšpapīru, tad atlikušo piesūcināju ar linsēklu eļļu un virsū krāsu. Redzēs kā būs. Lai rūsētu nepieciešams skābeklis, bet eļļa tā piekļuvi novērsīs.
Pirms gadiem astoņiem biju apstrādājis ar Hi Gear bituma pārklājumu un krāsu. Pa šiem gadiem bija norūsējis atkal.

CV 1998.g. 2.5 TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1672 ziņas

PM

Tikmer reku atsauksme par visas malas izreklameto " Krown " https://www.youtube.com/watch?v=9rHJjuf_3Kw

Atbildēt uz šo ziņu

dodgec

132 ziņas

PM

Interesants video ar eksperimentu.Vairāk tādus.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online