Voyager pirkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Voyager pirkšana ( 7494 )
AnsisR

67 ziņas

PM

Dimitil: "Es protams nesaku ka jāperk 2.4. Es tādu noteikti negribētu. Man 3.3 un liekās ka tā govs knapi kustās. Nevaru iedomāties ka var braukt ar 2.4 ;)"

Tieši smukākie eksenplāri bieži vien gadās tieši tie draņķīgākie.

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

Man vēl viens jautājums. Kas Limitediem parasti darās zem tiem duvju moldingiem? Tur visiem nav puveklis? Varbūt labāk ir skatīties modeļus bez tiem plastmasiem?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AnsisR: "Man vēl viens jautājums. Kas Limitediem parasti darās zem tiem duvju moldingiem? Tur visiem nav puveklis? Varbūt labāk ir skatīties modeļus bez tiem plastmasiem?"

nekā tur nav. voyager nepūst tā pat vien. tikai ja ir bojāts krāsojums. neesmu nekad redzējis zem moldingiem problēmas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "

nekā tur nav. voyager nepūst tā pat vien. tikai ja ir bojāts krāsojums. neesmu nekad redzējis zem moldingiem problēmas."

Man zem moldingiem viss ok. Kapots sapuvis un sliekšņi pamazām sāk. Viss pārējais labā stavoklī. 2001g. 10 gadi LV.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ar lielajiem Limiteda moldingiem kareiz vel mazak puust.. jo pa lv labajiem celiem nestruklo ar smiltim,sali un akmeniem + virinot durvis mazaka iespeja apdauzit jo plasmas ir plastisks un no vina krasu tik viegli nost nedabusi. reiz braucot pa zemes celu no fures kautkads paliels akmens iemauca pa durvim a tur tikai maza svika palika lidz plasmasai ieksa bez ta moldinga noteikti butu durvi bukte.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Ezis2: "Ar lielajiem Limiteda moldingiem kareiz vel mazak puust.. jo pa lv labajiem celiem nestruklo ar smiltim,sali un akmeniem + virinot durvis mazaka iespeja apdauzit jo plasmas ir plastisks un no vina krasu tik viegli nost nedabusi. reiz braucot pa zemes celu no fures kautkads paliels akmens iemauca pa durvim a tur tikai maza svika palika lidz plasmasai ieksa bez ta moldinga noteikti butu durvi bukte."

Par to var padeskutēt. Jo meklējot savu GV, 90% limited bija sapuvušu no iekšpuses.
Viss ir atkarīgs no tā vai bija sists.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nez vai no Amerikas daudz nesisto atvesti.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "
Par to var padeskutēt. Jo meklējot savu GV, 90% limited bija sapuvušu no iekšpuses.
Viss ir atkarīgs no tā vai bija sists.
"
Pilnigi visi auto sapust no iekspuses, metals kondense un tas mitrums no turienes ara nezust tik atri ka vajadzetu par to ka kautkur arpuse krasa bojata vispar neiet runa, logiski ka tur ruses.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online