Voyager pirkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
Voyager pirkšana ( 7498 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Ja sapuvis nav, tad var ņemt. Sanāk ka ir 1000eu detaļām.
PS ja pirktu tagad, labāk nopirktu šo https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/toyota/previa/elxed.html

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Mēģini nokaulēt cenu. Pagaudies, ka no jaunā gada ar degošu ABS skati nevarēs iziet, neizpildīto atsaukumu sildelementiem utt.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu nez. man šķiet ka tas ir sāpīgi pirkt auto kuru uzreiz ir jāmetina, jāčubina un citadi jāmokas. pie tam vēl dedzis. labāk piekrāt kaut līdz 2.5eur. tur jau daži varianti parādas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Mēģini nokaulēt cenu. Pagaudies, ka no jaunā gada ar degošu ABS skati nevarēs iziet, neizpildīto atsaukumu sildelementiem utt."

Tas ir joks, vai nopietni nevarēs?

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

PASSATizhi: "nu nez. man šķiet ka tas ir sāpīgi pirkt auto kuru uzreiz ir jāmetina, jāčubina un citadi jāmokas. pie tam vēl dedzis. labāk piekrāt kaut līdz 2.5eur. tur jau daži varianti parādas"

Itkā jā, bet tā kā man pašam patīk ņemties, tad parasti izvēlos eksenplātrs ar nelieliem defektiem, zem tirgus vērtības. Skumjākais jau ir tas, ka nopērkot kaut par 3k eur nav garantijas, ka nebūs kaut kas jāčini.
Domāšu!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pa 3K noteikti var atrast jau vizuāli smuku 01-04, un kurš nebūs dedzis ķimerēties gar to būs krietni patīkamāk.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

PASSATizhi: "pa 3K noteikti var atrast jau vizuāli smuku 01-04, un kurš nebūs dedzis ķimerēties gar to būs krietni patīkamāk."

Par šo gan piekrītu! Dilemma.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Es savu nopirku ne puvušu, ne degošu. Tirgus cena, labi izskatījas. Divu gadu laikā nomainīju visu, kas skrūvējas no kuzova nost, plīsa viss. Labs izskats un lielāka cena negarantē auto kvalitāti.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online