Voyager pirkšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7
Voyager pirkšana ( 7498 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

AnsisR: "

Tātad - sava pakaļa ir jāuzmana braucot ar šo te. "

Sitam auto intresanti ir tas ka izgatavots 2000 bet skaitas 01 gada modelis lidz ar ko nodokli iet pa veco shemu 174 eur prieks tik veca bildes izskatas okei variants , tur protams bus kautkadas problemas bet ko tad var gribet...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

AnsisR

67 ziņas

PM

Ezis2: "Sitam auto intresanti ir tas ka izgatavots 2000 bet skaitas 01 gada modelis lidz ar ko nodokli iet pa veco shemu 174 eur prieks tik veca bildes izskatas okei variants , tur protams bus kautkadas problemas bet ko tad var gribet..."

Es skatījos, ka mazie 174eur nodokļi ir līdz 2004.

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Es skatījos, ka mazie 174eur nodokļi ir līdz 2004."

Man ir 176€ 2007 2.8

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

AnsisR

67 ziņas

PM

cezap: "
Man ir 176€ 2007 2.8
"

jaunajiem reekjina peec motora tilpuma vai izmešiem kaut kā. Tev ir dīzelis, tāpēc. ;)

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jaunajiem reekjina peec motora tilpuma vai izmešiem kaut kā. Tev ir dīzelis, tāpēc. ;)"

tilpums masa jauda. bet takā rudolfam nav divu no tiem trim, tapēc ir zems nodoklis

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

Tagad nav kaut kas pamainījies, joprojām TA var iziet ar "ABS" un "SRS" kļūdu panelī?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AnsisR: "Tagad nav kaut kas pamainījies, joprojām TA var iziet ar "ABS" un "SRS" kļūdu panelī?"
var iziet

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

Biju apskatīt!
Ir degusi motortelpa. Itkā viss ir salikts atpakaļ, izskatās daļa jaunu detaļu. Gāzes filtrs pavisam jauns, laikam vecais bij aizdedzies. Motors darbojas klusi!
Izolācija no ugunssienas krietni paplūkāta, vairāk izskatās, ka nav nekā ir.
Deg ABS un sarkanā bremžu lampiņa, bet bremzes darbojas.
Sliekšņi tādi aizdomīgi ar kaut ko noķempelēti un nokrāsoti. Gan jau ka būs jāmetina.
Tagad nevar saprast, ņemt vai nē. Par cenas starpību, kas ir auto ar izietu TA itkā varētu sačinīt trūkstošo. Ja pats dara, tad varbūt pat ieekonomēt. :/

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pirkšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online