kārba » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2]
kārba ( 2897 )
Dimitil

652 ziņas

PM

draudziņš: "
vari ieteikt kādu meistaru,vai varbūt pats vari to nodarit.paldies
"

Es noteikti negribu ar to nodarboties.
Un kārbu meistaru nevaru ieteikt. Atsauksmes par visiem ļoti pretrunīgas

Atbildēt uz šo ziņu
juriberz

13 ziņas

PM

Esmu mēģinājis Recro Cēsīs. Mehāniski viss OK, bet nu komunikācija klibo - pēc tāmēšanas nepiezvanīja (kad pats piezvanīju, tad ļoti izbrīnītā tonī teica, ka ar mani viss esot saskaņots un auto drīz būšot kārtībā) un auto bija jāsavāc man neērtā laikā, jo viņiem redz neesot, kur turēt. Papildus Reno Espace atlika vietā oriģinālo kārbas softu, kurš, kā izrādījās gļuko (to es nelūdzu darīt un es par šo arī tiku informēts tikai saņemot auto). Mehāniski kārba bija sataisīta OK, bet uz leju slēdzās ar jūtamiem sitieniem, par ko komentārs bija, ka tas ir normāli un tur jāmaina ļoti dārgi sensori. Nedomāju, ka otrreiz vedīšu viņiem auto, bet, ja kārbu noņem nost citur un aizved viņiem, tad viss varētu būt OK.

Atbildēt uz šo ziņu
poweredbygirts

6 ziņas

PM

draudziņš: "trešais ātrums kau kā gļuko,negribīgi pārslēdzas uz nākamo ātrumy.pie 80 km h raustās motors
tovn@contry 02 g
"

bija lidziga problema, nomainiju karbas ellu kopa ar filtru un viss saka stradat ka jaunam auto..

Atbildēt uz šo ziņu
poweredbygirts

6 ziņas

PM

Problema sekojosa. Karbas ellas dzeses trubas kuras nak no karbas uz karbas radiatoru ir partaisitas ar savienojumu un parastam trubam līdz radiatoram. Vasara redzeju, ka ir apsulojosas, tapec sapirku jaunas ellas izturigas trubas,jaunus hamutus un visu parvilku pa jaunam, bet atkal vinas sak lenam tecet un nu jau vel vairak.

jautajums tads,vai ir iespeja nopirkt sis trubas jaunas kkur vai ari ir kāds cits labs risinajums?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

poweredbygirts: "Problema sekojosa. Karbas ellas dzeses trubas kuras nak no karbas uz karbas radiatoru ir partaisitas ar savienojumu un parastam trubam līdz radiatoram. Vasara redzeju, ka ir apsulojosas, tapec sapirku jaunas ellas izturigas trubas,jaunus hamutus un visu parvilku pa jaunam, bet atkal vinas sak lenam tecet un nu jau vel vairak.

jautajums tads,vai ir iespeja nopirkt sis trubas jaunas kkur vai ari ir kāds cits labs risinajums?"

Saliekot jaunas gumijas trubas skruvejamie hamuti ir pec laika obligati japarvelk ! un vienalga ta ir ellas truba vai tosola vai degvielas. Tapec jau razotajs liek tos acpervaidigos hamutus kuri pasi velkas vislaik kopa jo vini nekad nesulo.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

poweredbygirts

6 ziņas

PM

Ezis2: " Saliekot jaunas gumijas trubas skruvejamie hamuti ir pec laika obligati japarvelk ! un vienalga ta ir ellas truba vai tosola vai degvielas. Tapec jau razotajs liek tos acpervaidigos hamutus kuri pasi velkas vislaik kopa jo vini nekad nesulo."

sapratu, bet hamuti tika parvilkti,pec laika atkal sulo..

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Kārba var gļukot dēļ motora raustīšanas un nevienmērīgas darbības, kā arī dēļ vecas, sen nemainītas eļļās.
Bet ar eļļas maiņu uzmanīgi. Eļļa kārbā mainās tikai daļēji un ja sajaukt nesajaucāmās eļļas var nonākt līdz kārbas remontam.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » kārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online