nevienadas aizmugurejas bremzes. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nevienadas aizmugurejas bremzes.

Lapas: 1 [2] 3 4
nevienadas aizmugurejas bremzes. ( 5761 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

janka89: "tur ta liet ka atlaissana nelidz. kautkads murgs. tagat ka saregule, ta otrs ritens nenem normali. kautgan liekot manometru pie trubam, uz abam pienak vienads spiediens.trumuli, cilindrisi un loki labi. veci jau sak smieties, ka man ta masina pie zilnieces jadzen.=}"
Cilindrisi abas puses vienadi ?man liekas ka kautkam kautkados gados tur atsciras virzulisu diametri.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: "Cilindrisi abas puses vienadi ?man liekas ka kautkam kautkados gados tur atsciras virzulisu diametri."

Ja jau pat manometru esi izmanījie pieslēgt,jādomā gemors jau ne pajokam panesies
Par daāzdiem virzuļiem cilindros ,protams ir gadijies dzirdet,bet tada gadijumā vismaz rocenei ir jāstrādā puslidz vienadi abās pusēs.
Varbūt tev viena pusē rocenes trose neatvelkas lidz galam atpakaļ un lidz ar to virzulīšiem iznāk nevienāds darba gājiena garumns?
Kaut gan neizslēdzu,ka kaut ko neriktigi dari tajā regulēšanas procesā. Varbūt tomer vajag svešas acis piesaistit un aizbraukt lidz kādam
pieredzējušam vojādžeristam,nu kaut vai uz Ogres servisu..

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Ja jau pat manometru esi izmanījie pieslēgt,jādomā gemors jau ne pajokam panesies
Par daāzdiem virzuļiem cilindros ,protams ir gadijies dzirdet,bet tada gadijumā vismaz rocenei ir jāstrādā puslidz vienadi abās pusēs.
Varbūt tev viena pusē rocenes trose neatvelkas lidz galam atpakaļ un lidz ar to virzulīšiem iznāk nevienāds darba gājiena garumns?
Kaut gan neizslēdzu,ka kaut ko neriktigi dari tajā regulēšanas procesā. Varbūt tomer vajag svešas acis piesaistit un aizbraukt lidz kādam
pieredzējušam vojādžeristam,nu kaut vai uz Ogres servisu..
"
Man ar bremzem vis kartibaa , kautka veiksmigi lidz sim ar vinam tieku galaa. Savulaik ar tam barabanu bremzem pamataa ar krievu tehniku esmu nojaajeis liiks matus plukdams

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: "Man ar bremzem vis kartibaa , kautka veiksmigi lidz sim ar vinam tieku galaa. Savulaik ar tam barabanu bremzem pamataa ar krievu tehniku esmu nojaajeis liiks matus plukdams "

Prieks par Tevi! Patiesiba jau tas teksts nebija domāt Tev bet gan topika autoram....

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Prieks par Tevi! Pateisiba jau tas teksts nebija domāt Tev bet gan topika autoram....
"
zinu ka ne man ;) nu gruti te vel kautko ieteikt ja tur bezmaz vis jau nomainits varbut viena trose spruust, bet varbut pasi loki viena pusee ka tadi sliktak nem neka otra.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: "zinu ka ne man ;) nu gruti te vel kautko ieteikt ja tur bezmaz vis jau nomainits varbut viena trose spruust, bet varbut pasi loki viena pusee ka tadi sliktak nem neka otra."

1. Kādi ir bremžu barabani? Kad mainīti vai izvirpoti? (malas iedilst un tad kluči/loki ķeras un būs nevienmērība) Pēc pieredzes vienu reizi var mainīt bremžu klučus (lokus) virpojot, otru reizi mainot. Te taupība rezultējas ar lieku čakaru un lieku darbu (time is money).

2. nomainīt vai pārjaukt bremžu cilindrīšus (izpucējot cilindrus un virzuļus un liekot jaunas manžetes. Par taupību - skat p.1.

Kārtīgi atgaisot un tad jau arī bremžu šķidrums nomainās.

Nu man visiem auto tas ir līdzējis (patlaban gatavojos iegādāties desmito).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nekas pārdabisks tur tajos trumuļos nav. ja viss ir jauns, tad vēl vairāk nesaprotu kur problēma. varbūt vnk vajag labāk pieslīpēt klučus pie trumuļiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "nekas pārdabisks tur tajos trumuļos nav. ja viss ir jauns, tad vēl vairāk nesaprotu kur problēma. varbūt vnk vajag labāk pieslīpēt klučus pie trumuļiem."
Tapec Nav ko likt pirms skates jaunus lokus un nekas tur nebus japeitrin es vienreiz muzaa sita ieberzos uzliekot jaunus lokus pirms skates un tad jaajos ar viniem, otreiz es tadu kludu nekad neatkartosu , nosakuma izejam skati un tikai tad mainam lokus un lidz nakamajai skatei vini bus jau pasi pietrinusies.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » nevienadas aizmugurejas bremzes.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online