nevienadas aizmugurejas bremzes. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nevienadas aizmugurejas bremzes.

Lapas: 1 2 3 [4]
nevienadas aizmugurejas bremzes. ( 5763 )
migano

351 ziņas

PM

Nu tā, visas bremzes saliku.
Vecie trumuļi bija izgrauzti līdz 251mm. Teorētiski, tur rezerve bija ... nekāda, pēc ražotāja.

Jautājums par kājeni.
Pieregulēju trumuļos.
Bet dīvaini tas, ka nospiežot pirmo reizi, diezgan viegli līdz galam nospiežās un švaka bremze.
Atkārtoti spiežot, galvenā trose (no pedāļa) šķiet saspriegojās papildus un stingrs pedālis, bremze arītur labi.

Pēc neilga laika pirmo reizi spiežot atkal "viegls" pedālis, kamēr nepiespiež atkārtoti.

Vienīgais kas man nāk prātā, ka bremžu troses pēc pirmās pedāļa atlaišanas nepaspēj līdz galam atgriezties un pedālis nospriegojas papildus, to atkārtoti nospiežot.

Varbūt pedālim tas spriegojuma mehānisms netur ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Gultnu rumbas nav brivkustiba? a varbut tev troses sprust , jaskatas vai mehanismi atiet atpakal pilniba lidz galam. Man gadu atpakal spruda ta videja tose kas iet no labas puses ar diviem likumiem lidz vidum jo vinas tur aizugure ir triis ! nevis divas kaa liekas, es vinas pats uztaisiju no visparastakas celtniecibas troses ar pvc apvalku pietam vinas ir daudz lokanakas neka orginalas , Pirms bazu trosi apvalka ieludu tur ellu ar slirci un staiga ideali un izmaksaja tas pasakums 5 eur robezas visas tris troses nevis ap 80 eur chainas brinumi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Gultnu rumbas nav brivkustiba? a varbut tev troses sprust , jaskatas vai mehanismi atiet atpakal pilniba lidz galam. Man gadu atpakal spruda ta videja tose kas iet no labas puses ar diviem likumiem lidz vidum jo vinas tur aizugure ir triis ! nevis divas kaa liekas, es vinas pats uztaisiju no visparastakas celtniecibas troses ar pvc apvalku pietam vinas ir daudz lokanakas neka orginalas , Pirms bazu trosi apvalka ieludu tur ellu ar slirci un staiga ideali un izmaksaja tas pasakums 5 eur robezas visas tris troses nevis ap 80 eur chainas brinumi."

Brīvkustības gultņos nav. Trumuļi jauni, loki arī jauni. Vidējā trose ir ... samērā jauna.
Troses atiet apakaļ, bet reizēm šķiet tā vidējā, kas uz labo pusi, atpaliek kādus mm.
Tās atsperes laikam nevar atvilkt atpakaļ.
Vienreiz biju uzlicis papildus ārējo atsperi labajā pusē, kur garā trose savienojas ar labā rata trosi, bet dēļ tā sākās joki, ka automātiskais spriegotājs pedālī nespriegoja, jo pārāk liela pretestība sanāca.
Nu neko, šovakar pacēlu pakaļu gaisā, vēl pāris klikšķis pievilku lokus trumuļos, tagad liekas normāli tur bremzi arī pie ne pārāk cieta pedāļa, vismaz ar roku ratus izkustināt nevar.

Nez no kā tos trumuļu cilindrīšus ražo, bet man abās pusēs cilindrīšiem viens gals bija iesūnojis. Tākā nebija ko mainīt, izkustināju, iztīrīju tos pašus.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

migano

351 ziņas

PM

šodien izgāju TA Siguldā.
Labā puse darbabremzei tomēr vājāka kā kreisā, gan jau ka spiediens mazāks dēļ samazinātas caurplūdes regulatorā vai saliektā bremžu caurulē:
Bremžu pārbaudes rezultāti:

Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 3.3 3.7 D
2 2.9 2.4 D
2 3.4 2.9 S

Priekšā kreisais vājaks - droši ka kāds burbulis, jo šo atgaisoju uz pašteci, bez pumpēšanas
Labo pusi priekšā uzpumpēju dažas reizes.
Stāvbremze - nu, jā, šoreiz neregulēju tur baigi precīzi, skatījos lai novilktai nevar nevienu ratu izkustināt.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » nevienadas aizmugurejas bremzes.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online