1996g. 2.5 dizelis chrysler grand voyager stures pastiprinatajs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 1996g. 2.5 dizelis chrysler grand voyager stures pastiprinatajs.

Lapas: [1]
1996g. 2.5 dizelis chrysler grand voyager stures pastiprinatajs. ( 1703 )
maarcha1622

9 ziņas

PM

Sveiki kluba biedri aizvakar iegadajos so brinumauto.un paris dienas pabraucot lien ara visadi brinumi!!
Kad pirku bija vis ok nekadas nopludes pat ieleju degvielu braukaju ar placa veci vis ok bija ne temp,kapa ne ellas negrab ne cab.Tad nu tad otra dienaa saka hadenei prieksaa kaukas grabeet.Panela apgaismojums spilgtums ir zem vienas pogas rulliisha ar salona apgaismojumu,iesledzu pagriezu talak lai instrumentu paneli var redzet labak tumsa,sak mirgot masiina ka jaungada eglite salona:)))tad itka pazuda bet atkal pec laicinja.Un sodien uz vietas rucinot pa stures pastiprinataja bacoku spiez ara skidrumu.. (( suknis ari mazliet iid kad griez stuuri.. parasti mazliet paiid kad auksts bet kapec spiez araa?????ko dariit?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Tu gribi nopirkt 20gadīgu autiņu bez defektiem. Pamosties. Gribi autiņu bez tehniskām problēmām, brauc un pērc salonā nullīti.
Parasti, pirms autiņu pirkt, vajadzētu vismaz uz pacēlāja pacelt un paskatīties, kas tur apakšā notiek. Tagad tikai uz servisu - hadene voyagerim galīgi nav dārga remontos. Eļļas noplūdi ar pie reizes lai paskatās.
Un par salona un ciparnīcas apgaismojumu nesatraucies, tas tā ir paredzēts. Priecājies ka nenopirki automātu, tur ne tikai tāds pats joks ar salona apgaismoju, bet arī priekšēji logutīrītāji ir uz viena kloķa ar pagriezieniem. ;)
Pie jokiem - mans iepriekšējais šefs vairāk kā gadu nobrauca ar Opel Zafira nemācēdams ieslēgt salona apgaismjumu, kamēr es viņam neparādīju ka uz sevi jāpavelk priekšējo lukturu ieslēgšanas slēdzis..

Atbildēt uz šo ziņu

---

maarcha1622

9 ziņas

PM

To es visu saprotu,bet neizprotu kapeec spiez ara stures past.ellu pa to pasu vietu kur ielej..

Atbildēt uz šo ziņu
maarcha1622

9 ziņas

PM

Man ir 25gadus vecs b3 passats kuram TA izgaaju ar pirmo..paris dienas atpakal..vecais skatee ilgi kratija..vienigais kads remonts bija tas bija galvas blives mainja kuru majas pats nomainiju..

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Grūti teikt, kādēļ stūres pastiprinātājs spiež ārā eļļu. Atceros tikai, kad savējam mainīju stūres pastiprinātāja eļļu ar eļļas izsūkšanas-pieliešanas metodi, tad sākumā pielietais Mopar PSF sajaucoties ar tur esošo nezināmas izcelsmes eļļu uzputoja kā būtu piebērts ziepju pulveris.
Tātad viens iespējamais iemesls - eļļu maisījums stūres pastiprinātāja sistēmā.
Ja aukstam uz vietas stūri negroza, tad arī braucot spiež arā eļļu? Savulaik man arī bija slikts paradums pēc iedarbināšanas pagrozīt stūri šurpu turpu, lai labāk iesilst. Kad atmetu šo paradumu, arī eļļu pārstāja spiest ārā.
Šogad tehnisko apskati izgāju ar pirmo piegājienu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
maarcha1622

9 ziņas

PM

Kad uzsilis vis ok.un braucot nespiez ara..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 1996g. 2.5 dizelis chrysler grand voyager stures pastiprinatajs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online