ch atgázés pársniedz normu. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ch atgázés pársniedz normu.

Lapas: 1 [2] 3
ch atgázés pársniedz normu. ( 5999 )
IK

9 ziņas

PM

PASSATizhi: "CH lielā mērā raksturo dzinēja sistēmu kopējo tehnisko stāvokli, nevis regulējumus. aizdedzes sistēma, ieplūdes trakta hermetiskums ir pirmie kurus jāčeko. protams arī jātiek galā ar dzinēju kļūdām un to cēloņiem. tikai kad dzinējs perfekti darbojas ar benzīnu, var regulēt gāzi.

štekeru izraušana ir pilnīgi aplams remonta veids, ar to nebūtu jālepojas."

Pieslédzu kompi - uzráda 6 k'lúdas "Cetras no tám par visiem "Cetriem cilindriem ( P0201.P0202,P0203,P0204 injector circuit open cylinder1,2,3,4,) 5.P0106 Map/bard ckt range/PERF (tas ir ieplúdes kolektora spiediena mérítájs,devéjs) 6.P0123 TPS/pedal position sensorA circuit high input.Bús pa'sam ar multimetru jápárbauda 'sís iekártas .Tikai nesaprotu par tiem cilindriem ,kas zem tá var slépties par problémám .

Atbildēt uz šo ziņu
IK

9 ziņas

PM

migano: "HC principā norāda nesadegšanu.
Un ja jau apgriezieni tik zemu svārstās, tad jau tiek izlaisti aizdedzināšanas cikli.

Man ar sūdīgu (slikta kompresija, ļoti slikta 2 cilindros , HC ir 290 3.0 motoram.

Pirmais ko es darītu, pārbaudītu kompresiju un skatītu vai nerādās misfire kļūdas, kas varētu norādīt uz beigtiem svečvadiem.

Patēriņš ir normās benzīnam ?
Ja kompim tiek melots par ieplūdušā gaisa daudzumu (sennsors nekorekts vai ieplūde nehermētiska), tad degvielas padeve arī būs nekorekta.

Ja parastā gāzes iekārta, tad var būt nehermētiska ieplūde pie gāzes pieslēguma (maisītāja), gumija kas ir kā drošinātājs sprādzienam ieplūdē.

Patiesībā te ir bezjēgā runāt, jo ir tik daudz varianti "

Pieslédzu kompi - uzráda 6 k'lúdas "Cetras no tám par visiem "Cetriem cilindriem ( P0201.P0202,P0203,P0204 injector circuit open cylinder1,2,3,4,) 5.P0106 Map/bard ckt range/PERF (tas ir ieplúdes kolektora spiediena mérítájs,devéjs) 6.P0123 TPS/pedal position sensorA circuit high input.Bús pa'sam ar multimetru jápárbauda 'sís iekártas .Tikai nesaprotu par tiem cilindriem ,kas zem tá var slépties par problémám .

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja EGR nestrādā iestrēgstot atvērtā stāvoklī, tad arī nekāda labā degvielas sadegšana nesanāk."

Es sāktu ar EGR. Vajag viņu noglušīt un tad paskatīties kas notiek. Jo ja EGR pilnībā nenoslēdz izplūdes gāzes, kompis kļūdu nerādīs. Bet apgriezieni peld, uzsākot braukt motors mēģina noslāpt. Tikko bija tāda problēma. Tikai uz 3.3

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

esmu primitīvs - kāda tad ir kompresija ? Nemērīs ? Tam 2.4 to jau nav grūti paveikt.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tur jau tik daudz kļūdu uzrādīts, ka ir ko darīt.
Kaut vai injector circuit open cylinder... .

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tur jau tik daudz kļūdu uzrādīts, ka ir ko darīt.
Kaut vai injector circuit open cylinder... .
"
Vins jau stradajosam motoram stepshelus raustija nost , tad jau nav brinums ka tagad tur ir kaudze ar kludam un nekas vairs nav saprotams.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IK

9 ziņas

PM

vai strádájo'sam vai nestrádájo'sam raustíju nost - Man pastáv iespéja k'lúdas izdzést un mérít pa jaunam.Pa'slaik esmu ticis tik tálu,ka (iespéjams Gaisa masas mérítájs deva g'lukus uz páréjo sistému ) nomainot citu ir palikusi VIENA tá pati gaisa masas mérítája k'lúda( uzliku lietotu) ,bet páréjás ir pazudu'sa .Samainí'su uz Jaunu MAF tad redzés .Tá pat pazuda MELNIE dúmi darbinot uz benzína ,iespéjams ,ka vél no ierindas ir izgájis Neitrálo apgriezienu vársts ,Bet priecé fakts ,ka Melná dúmo'sana pazúd.Vél párbaudí'su Vakuma sistému un Otreizéjás atgázu sadedz. sist.Paldies par komentáriem un l;idzdal;ibu.

Atbildēt uz šo ziņu
IK

9 ziņas

PM

migano: "esmu primitīvs - kāda tad ir kompresija ? Nemērīs ? Tam 2.4 to jau nav grūti paveikt.
"
Dabú'su ar ko izmérít -IZMËRÏ"SU

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » ch atgázés pársniedz normu.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online