Forums » Tehniski jautājumi » ch atgázés pársniedz normu.
| ch atgázés pársniedz normu. ( 6000 ) | |
|
IK
|
2016-10-22 10:00:18 Sveicináti tautie'si un latviski runájo'sie .Vsjo prapala ,vsjo prapala.Vojager 1996.apa'lais. 2.4 benzíns gáze. Csdd ch gázei 2285 ( norma1200).Péc Slimíbas lapas sa'nem'sanas nomainíju BRC 1.paudze reduktora remkomplektu, pats noreguléju uz dzirdi un ausi (VeçuksGázinieks atteicás regulét iekártu un pateica ,ka tas BRC ir súds un mé'ginája man ieskapét 4. paaudzi ( remontétu ) par létu naudu ( ha -ha) ir,sveces mainítas 2 gadi atpaka'l ( origináli nepiecie'samás) ,auto nebrauca 1 gadu ,vadi nedzirkste'lo ( tumsá,saprotu ,ka tas nav rādītājs).Biju DIagnostiká -uzrádíja 3 k'lúdas -1. ieplúdes koleltora gaisa mérítájs.2.Ieplúdes vársta devéjs.3. beigta pirmá lambdzonde ( visas trís lietas nomainíju)REZULTÄTS tas pats -Ar gázi CH 2285 ( atgázes smar'za ir assa - násís cértas ) ar benzínu nák melni dúmi ,kas manuprát ir nesadegusí degviela.Manuprát diagnostika vél neuzrádíja tuk'sgaitas vársta defektu ,jo uz benzína peld mazie apgriezieni 500-750, bet tas bútu síkums.Vai ir katalizātors vai nav - nezinu.2 lambd zondes.Iespējams faktiski nedarbojas EGR.( vai tas var atstāt tādu iespaidu)Dé'l 'sím atgázém neizgáju TA. kura no sistémám ,iekártám ,vai devéjiem varétu bút par problému tádam rezultátam. Saprotu ka stásts var sákties ar Svecém ,sveçvadiem ,turpináties ar Diagnostikas nepilníbám un beigties ar izpútéja galu, bet varbút tomér ,kadam ir Varianti Padomam .Pievieno'su stástu iz savas Dzīves .Bija man viens Amerikāņu auto ( marku nenosaukšu speciāli ) Nonāca šis auto Amerikas auto servisā,Mēnesi cilvēki nevarēja atrast problēmas iemeslu ar visiem kompjiem un spec CD konkrētajam modelim ,kamēr Meistars, šī vārda labā nozīmē, kaut kur internetā nesarakstījās ar kādu keksu ,kuram uz citas markas automašīnas bija noticis tas pats ( rezultāts bija vienkāršaks par vienkāršu )Viņš pieveda mani pie mašīnas ,parādīja vienu štekeri ,pateica -Šo tu izraj ārā ,nepaņēma ne kapeiku un pareica Laimīgu ceļu. Ipriekš pateicos par atsaucību. |
|
janni
|
2016-10-22 12:19:39 Ja eļļu neēd un uz benzīna ir melni dūmi, tad meklē augoņus aizdedzes sistēma - pamēri atgāzes, kad motors darbojas ar benzīnu. Saliksi kārtība to, tad ķeries pie gāzes sistēmas. --- |
|
IK
|
2016-10-22 12:41:36 "Ja eļļu neēd un uz benzīna ir melni dūmi, tad meklē augoņus aizdedzes sistēma - pamēri atgāzes, kad motors darbojas ar benzīnu. Saliksi kārtība to, tad ķeries pie gāzes sistēmas. Jāpaskatās vai vēl darbojās mans diagnostikas kompis un jāpārbauda rādījumi. Ko dos atgāzu mērījumi Benzīna režīmā?(v vai pēc tā var kaut ko izsecināt ?) |
|
PASSATizhi
|
2016-10-22 13:33:16 CH lielā mērā raksturo dzinēja sistēmu kopējo tehnisko stāvokli, nevis regulējumus. aizdedzes sistēma, ieplūdes trakta hermetiskums ir pirmie kurus jāčeko. protams arī jātiek galā ar dzinēju kļūdām un to cēloņiem. tikai kad dzinējs perfekti darbojas ar benzīnu, var regulēt gāzi. štekeru izraušana ir pilnīgi aplams remonta veids, ar to nebūtu jālepojas. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
migano
|
2016-10-22 20:04:55 HC principā norāda nesadegšanu. Man ar sūdīgu (slikta kompresija, ļoti slikta 2 cilindros Pirmais ko es darītu, pārbaudītu kompresiju un skatītu vai nerādās misfire kļūdas, kas varētu norādīt uz beigtiem svečvadiem. Patēriņš ir normās benzīnam ? Ja parastā gāzes iekārta, tad var būt nehermētiska ieplūde pie gāzes pieslēguma (maisītāja), gumija kas ir kā drošinātājs sprādzienam ieplūdē. Patiesībā te ir bezjēgā runāt, jo ir tik daudz varianti dodge caravan 99 3.0 |
|
IlmarsG!!
|
2016-10-22 20:53:32 Ja EGR nestrādā iestrēgstot atvērtā stāvoklī, tad arī nekāda labā degvielas sadegšana nesanāk. |
|
IK
|
2016-10-22 21:28:26 Paldies ,par padomiem -ir ko padomāt un ir ko pārbaudīt un salabot .Ņemšu vērā ,tikšu galā un tad rakstīšu.IK |
|
IK
|
2016-10-24 13:44:31 "Ja eļļu neēd un uz benzīna ir melni dūmi, tad meklē augoņus aizdedzes sistēma - pamēri atgāzes, kad motors darbojas ar benzīnu. Saliksi kārtība to, tad ķeries pie gāzes sistēmas. Pieslédzu kompi - uzráda 6 k'lúdas "Cetras no tám par visiem "Cetriem cilindriem ( P0201.P0202,P0203,P0204 ijector circuit open cylinder1,2,3,4,) 5.P0106 Map/bard ckt range/PERF (tas ir ieplúdes kolektora spiediena mérítájs,devéjs) 6.P0123 TPS/pedal position sensorA circuit high input.Bús pa'sam ar multimetru jápárbauda .Tikai nesaprotu par tiem cilindriem ,kas zem tá var slépties par problémám . |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » ch atgázés pársniedz normu.

, HC ir 290 3.0 motoram.