Nesilda pečka tukšgaitā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nesilda pečka tukšgaitā

Lapas: 1 2 [3] 4
Nesilda pečka tukšgaitā ( 4512 )
rabarbers

99 ziņas

PM

Ranger: "Kā jums šķiet ir kāds risinājums, neņemot nost pečku?"

Palīdzēt var galda etiķis. Ielej 2 litri etiķa pārējais ūdens un padzenā auto vismaz stundu. Pēc tam sistēma protams ka jāizskalo.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Ranger

181 ziņas

PM

Varat pastāstīt, kā pareizi uzpildīt antifrīzu. Man sāk likties ka es kaut ko daru nepareizi.
Kad ņēmu nost sūkni antifrīzs bija jānolej. Uzpildīju atpakaļ it kā viss ok, nākamajā rītā braucot uz darbu kaut kur 1.5L izspieda ārā caur pārplūdes bačoku. Es ielēju atkal, pa dienu viss ok, nākošajā rītā tas pats scenārijs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Tigeris

576 ziņas

PM

munds: " Ja neesi redzējis nodilušas sūkņa lāpstiņas, tad tas nozīmē, ka viss vēl priekšā, gan vēl kādreiz ieraudzīsi! vēl gadās, ka tās lāpstiņas uz ass sāk griezties uz riņķi, un nepumpē."

Ja neielēji bačokā virs augšejā atzīmes,visam būtu jānotiek normāli pašam no sevis.Ja vien radiatora korķim
nav izplēsts vārsts ārā, dzinējam atdziestot škidrums pats tiek iesūkts no bačoka,tikai bieži vajag vairākaus
atdzišanas ciklus,tā rakstits ari manuāli.
Bet....man līdzigs gemorojs ar pečkas nesildīsanām un mistiskām daļējām sķidruma izdzīšanām bija vecajam kantainajam,
kad kaut kur gar gilzu pūta garām un pastāvīgi cēlas spiediens sistēmā,pečkā stājās gaisa burbuļi,tajā paša laikā
eļļā antifrīzs (un otrādi)nenokļuva
Biju nojājies zaļš ,ar galvu un blīvju maiņam,kamer motoru nenomainiju,jo pēc kāda gada jau sāka nākt tvaiki pa izpūtēju,
Pec dzinēja maiņas viss nostājās vietās
Tas nebija biedēšanai -tikai stāsts no personīgās pieredzes,maz kas cita problēma ...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja blīves maiņa nelīdzēja, pašā blokā būs bijusi plaisa no cilindra uz dzesēšanas sistēmu.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja blīves maiņa nelīdzēja, pašā blokā būs bijusi plaisa no cilindra uz dzesēšanas sistēmu."

jā pie tāda secinājuma tieši toreiz ari nonācu!

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Bačokā leju līdz min atzīmei, pārējo radiātorā.
Korķi paprovēšu citu uzlikt.
Man ir bijuši abu galvu blīvju maiņas,viena pirms 2,5 gadi otra šogad maijā. Pēc šā gada remonta bija līdzīgi, bet tur tikai divas reizes izspieda ārā un tad viss normalizējās.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ranger: "Bačokā leju līdz min atzīmei, pārējo radiātorā.
Korķi paprovēšu citu uzlikt.
Man ir bijuši abu galvu blīvju maiņas,viena pirms 2,5 gadi otra šogad maijā. Pēc šā gada remonta bija līdzīgi, bet tur tikai divas reizes izspieda ārā un tad viss normalizējās.
"
man gan šķiet ka blokā defekts. tas nav normāli kā izpūš blīves.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Varbūt gāzes iekārta dod liesu degmaisījumu. Esmu redzējis gāziniekus, kas brauc ar Check Engine par liesu degmaisījumu.
https://www.google.lv/search?q=learn+head+gasket+blow&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gws_rd=cr&ei=xQsKWNq8K8WPsAH8l7vADA#q=lean+head+gasket+blow

Slikts antifrīzs arī var bojāt blīves.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Nesilda pečka tukšgaitā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online