masinas kompis vai vadi craysler grand voyager 1997 gada 2.5 turbo diesel » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » masinas kompis vai vadi craysler grand voyager 1997 gada 2.5 turbo diesel

Lapas: [1]
masinas kompis vai vadi craysler grand voyager 1997 gada 2.5 turbo diesel ( 1438 )
bosiks

2 ziņas

PM

sweiki es gribetu uzinat kapec man braucu majas man saka ladeties ara aklumators un visas gaismas ar vien tumsakas palika.
iebraucu seta knapi gaismas dega gan salona spidometra un arejas gaismas wel nebiji noslapejis automasinu un atveru prieksejo parsegu un pakustinaju divus vadus kas pienak pie generatora un uzreiz noslapa un no ta laika newareju ne pielaist ne neko citu izdarit parbaudiju relejus visus drosinatajus bet visi vesali... kas waretu but?????

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Variants:
Ģeneratora vadiem nebija kontakta.
Risinājums - kontaktu atjaunojam, noņemam un uzlādējam akumulatoru, uzliekam atpakaļ un braucam laimīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
bosiks

2 ziņas

PM

es ari uzladeju aklumatoru un ieliku atpakal vienalga nevaru pielaist vis darbijas tikai nelec

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » masinas kompis vai vadi craysler grand voyager 1997 gada 2.5 turbo diesel
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online